Elektronik Creative Sound BlasterX G6 2293 TL

Optik cihazlar için uygunmu kablo mevcutmu alttaki görseldeki gibi ?
 

Dosya Ekleri

  • 12.png
    12.png
    245,9 KB · Görüntüleme: 31
Ses kartını alacaksanız bu kulaklıklar ses kartı ile daha verimli olur.

Eğer ses kartı almayacaksanız dediklerinize bakabilirsiniz.
HyperX Cloud II ile kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
 
Uzun zamandır aklımda vardı ayrıyeten mikrofon kullandığım için üst kalite kulaklık alıp onunla kullanmayı istiyordum. Şimdilik elimde Logitech G PRO ve KZ ZSN Pro X var onlarla deneyeceğim.
 
Yaptığınız yorumlara göre fiyat konusunda çok uygun olduğunu gördüm merak ettim. Daha önce hiç böyle ses kartı kullanmadım. Ne kadar fark yaratır ve Logitech g333 ile kullanımı hakkında düşüncüleriniz nedir?
 
HyperX Cloud II ile kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bende de Cloud II var. Ürün gelince deneyimlerimi paylaşırım hocam.

Ben Cloud II performansından ziyade şuanda elimde bulunan Sony MDR1ABT ve AKG N700 kulaklıklar ile olan performansını merak ediyorum. Ürün geldiği zaman detaylı inceleme yapacağım. Cloud II'ye de seviye atlatabileceğini düşünüyorum ama çok büyük bir beklentim yok Cloud II ile.

Bende oyun için Sennheiser GSP500 yada GSP600 almayı düşünüyorum.

Yaptığınız yorumlara göre fiyat konusunda çok uygun olduğunu gördüm merak ettim. Daha önce hiç böyle ses kartı kullanmadım. Ne kadar fark yaratır ve Logitech g333 ile kullanımı hakkında düşüncüleriniz nedir?
O kulaklık için bu ürünü almaya değmez hocam ama fiyat gerçekten uygun. Geleceğe yatırım olarak alabilirsiniz.

Şuan elinizde kullandığınız kulaklığın da ses kalitesi fark edilir seviyede artacaktır ama çok büyük bir değişim olmayacaktır. Eğer imkanınız varsa geleceğe yatırım amaçlı alınabilir. Daha sonra iyi bir kulaklık alırsanız onunla kullanırsınız.
 
@mar00n yakın zamanda Sennheiser hd 660s alıp hifi muzik dinlemek için ilk adımı attım. Fakat dac/amp konusunda henüz karar veremedim. G6, HD 660s i besleyebilir mi ? Fiio K5 pro 2. elleri fena degıl sıfırları 7000 tl leri geçmiş durumda. Fiyat performans bir ürün bakıyorum aslında. Ek olarak oyun için GSP 300 kullanıyorum. Sizin de fikirlerinizi almak isterim.

Şurada k5 pro ile G6 yı karşılaştırmış. Bayağı övmüş g6'yı. Müzik konusunda k5 daha iyi demiş ama ben o farkı farkedecek kulağa sahip değilim sanırım. belki şimdilikl g6 ile idare edip sonra daha gelişmiş bir setupa geçebilirim :D
Creative Sound BlasterX G6 Review - Audiophile inside a gamer body - Soundnews
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar bu fiyatın en az 2-3 katı da kulaklığa bütçe ayırmayacaksanız bu ses kartını almanın bir manası yok. Yaklaşık 3 yıldır G6 kullanıcısıyım DT990 Pro 250 ohm ile kullanıyorum. 60 ohm standart Gaming kulaklıklar ile düzgün bir sonuç elde edemezsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı