@Merdt hocam burada Game Zero'nun ses kalitesinden bassetmissiniz
- 108 dB ses hassasiyetine sahip olan Sennheiser Game Zero donanımı kullanıcılardan beğeni kazanır.
- Sennheiser Game Zero ses donanımında 50 ohm empedans, 15 Hz ile 28 KHz arasında belirlenen frekans değeri bulmak mümkündür.
Benim Sennheiser gsp 600 özellikleri
ses şiddet seviyesi (spl): 112 dB spl @ 1 KHz, 1V rms.
frekans aralığı (hoparlör): 10 Hz - 30.000 Hz.
mikrofon ses alım yapısı: çift yönlü ecm.
mikrofon hassasiyeti: -47 dBV/PA
empedans: 28 ohm.
sürücü tipi: dinamik sürücü.
Sennheiser tarafından yeni geliştirilen ve üretilen hoparlör sürücü sistemi sayesinde
gsp 600 Hi-Fi kalitesinde
gerçekçi ses sunar. Böylece her detayı daha hızlı duymanız sağlanır ve tepki süreniz oyunlarda size avantaj sağlayacak şekilde düşer.
Gsp 600 her türlü ses araliklariyla daha avantajli değil mi Game Zero'dan
Sanırım burada eko ayarıyla benim kulaklikla daha iyi bir performans alabilirim demek oluyor işte benim sorunum da bu sizce harici bir DAC almali miyim mesela GSX 1200 ya da GSX 1000 GSX 300 de olabilir anakartim soylemistim
MPG X570S EDGE MAX WIFI şimdiden teşekkür ederim.
@fasalisso
Realtek® ALC4080 Codec
- 7.1 Kanallı Yüksek Tanımlı Ses
- S/PDIF çıkışını destekler
- bulamadim ses cikiş şiddetini
Yabancı bir sitede benim sorunuma benzer bir sorun yazmislar arkadaslar buyurun
çeviri için özür
Ayrıca ALC4080 serisi Realtek USB ses sürücülerine (sürüm 6.3.9600.x) yönelik her türlü geliştirmeyle de çok ilgileniyorum. Görünüşe göre üst seviye Intel 500 serisi anakartların çoğunda bu çip var. Yardımcı olacaksa, bir tane satın almak için bir miktar fon sağlamaya hazırım.
Yeni sürücülerin (şu anda Gigabyte 6.3.9600.2277'de), bütçemdeki ALC892'ye sahip 7 yıllık anakartımla karşılaştırıldığında oldukça eksik olduğunu gördüm:
* Realtek Audio Console uygulamasındaki konnektör yeniden görevlendirme işlevi aslında herhangi bir yeniden görevlendirmenin gerçekleşmesine izin vermiyor gibi görünüyor; kulaklıklarımı, benim yaptığım gibi, Ön Hoparlör Çıkışından ayrı, yeniden görevlendirilmiş bir konnektöre bilgisayarın arkasına takmak istiyorum. eski anakartımla bunu yapabildim ama Kulaklıkları ön panel dışında herhangi bir yere ayarlamama izin vermiyor.
* Realtek Ses Konsolunda, yukarıda ASUS .2276 sürücüsünün ekran görüntülerinde göründüğü gibi dijital çıkışta bile hiçbir yerde EQ kontrolü görünmüyor.
* Ayrıca S/PDIF'den 5.1 ses çıkışı kullanmayı umuyordum ancak stereoya kilitlendi. Kod çözme lisansı sorununu anlıyorum, ancak bunun sesi yalnızca uygun kod çözme yeteneğine sahip bir alıcıya aktarabileceğini düşünürdüm! Bunun işe yaramaması beni çok hayal kırıklığına uğrattı ve biraz sürücü çalışmasının bu kilidi açmaya yardımcı olabileceğini umuyorum.