Elektronik Creative Sound BlasterX G6 2400TL

Hocam ben GSP300 ile ASUS Xonar SE modelini kombinleyip şaheser çıkarmıştım ortaya lakin sistemi komple sattım ve o zevke Cloud 2 ile bir daha ulaşamadım.

X4 daha güncel daha iyi mi besler DT990 Pro tarzı kulaklıkları.
bir ara amazonda gsp300 700 küsüre mı ne düşmüştü. depoladım o ara. bir çok kulaklık kullandım gsp300 un yerı ayrı. hala ilk gsp300 un bozulmasını beklıyorum diğer sıfır kutuyu açmak ıcın :D sahibindende hala o donemde alıp ucuza satanlar var. bakabılrısınız

Bir ara Amazon'da GSP300 700 küsure mı ne düşmüştü. Depoladım o ara. Birçok kulaklık kullandım gsp300'un yerı ayrı. Hala ilk gsp300'un bozulmasını beklıyorum diğer sıfır kutuyu açmak ıcın :D sahibindende hala o donemde alıp ucuza satanlar var. Bakabılrısınız.

Bende Arctis Prime'a yaptım o dediğini. 1 tane kullandığım, bir tane açılmamış var şu an🤣

@NextGenCeo hocam Arctis Prime ile g6'yı beraber kullanıyorsanız deneyimlerinizden bahseder misiniz?

Dostum epos GSX 300 ile kullanıyorum G6 yok bende. Alan arkadaşlar olmuştu G6 ile deneyeceklerdi hala bekliyorum denesinler diye. Benim ses kartı ile ise tek kelime ile muhteşem. Sahnesi geniş bir ses kartı GSX 300, G6 ve X4 biraz daha dar ve önden ama ses seviyesi daha yüksek ses kartları bunlar.

Arctis Prime 1 tane yedeği var hiç açılmamış, bir de gsp 601 yanına, bu cuma indirimlerinde 1800TL'ye Sennheiser Game Zero aldım. Kargoda şu an Game Zero. Oda gelsin onu da bir deneyeceğim bakalım Arctis Prime'ın bende ki tahtını sallayabilecek mi? 😀

Ben aldım iade ile uğraşmamak için satıyorum.Alcak varsa Gebze'den satılık.Sorunu yok sadece kullanım amacına uygun değil.

Dostum epos GSX 300 ile kullanıyorum G6 yok bende. Alan arkadaşlar olmuştu G6 ile deneyeceklerdi hala bekliyorum denesinler diye. Benim ses kartı ile ise tek kelime ile muhteşem. Sahnesi geniş bir ses kartı GSX 300, G6 ve X4 biraz daha dar ve önden ama ses seviyesi daha yüksek ses kartları bunlar.

Arctis Prime 1 tane yedeği var hiç açılmamış, bir de gsp 601 yanına, bu cuma indirimlerinde 1800TL'ye Sennheiser Game Zero aldım. Kargoda şu an Game Zero. Oda gelsin onu da bir deneyeceğim bakalım Arctis Prime'ın bende ki tahtını sallayabilecek mi? 😀
Arctis primedan baya memnunsunuz yani, bendede arctis prime var ses kartı arıyorum ses sahnesi benim için çok önemli değil g6 düşünüyorum sizce en iyisi o mu olur? Birde GSX 300 ile arctis prime deneyimlerinizden bahseder misiniz? pek kaynak yokta bununla alakalı merak ediyorum performansını.

Arctis Prime'dan bayağı memnunsunuz yani, bende de Arctis Prime var ses kartı arıyorum ses sahnesi benim için çok önemli değil G6 düşünüyorum sizce en iyisi o mu olur? Bir de GSX 300 ile Arctis Prime deneyimlerinizden bahseder misiniz? Pek kaynak yokta bununla alakalı merak ediyorum performansını.

GSX 300 aslen GSX 1000 ses kartı. Ekranı yok, dokunmatiği yok ama ses deneyimi seviyesi aynı. Sahne derinliği, genişliği birenir aynı. G6 için bildiğin üzere bir şey diyemiyorum ama daha güçlü ses verdiğinş GSX 1000 ile ya da GSX 300 ile %75 ses seviyesini G6 ile %40 civarı alıyorsun. Çok güçlü G6 diğerlerine nazaran. X3 ve X4'te aynı şekil.

Şimdi Arctis Prime ile GSX 300 kombo çok iyi çalışıyor, hem ses kartı çok rahat besliyor hem de çok güçlü ve geniş bir ses sahnesi alıyorsun oyunda. Yalnız tek bir sorun var, seslerin güçlü olması ve Arctis Prime sürücülerinin bass efektlerinin güçlü olması oyunlarda bir tık bası azaltmak zorunda kalmanı gerektirebilir ama müzik, film muhteşem. Çok patlamalı, ya da Single Player oyunlarda inanılmaz atmosfer veriyor GSX 300 ve Arctis Prime. Ama dediğim gibi ses kasacağım dersen eko ayarından bası biraz, bir tık aşağıya alman yeterli.

Ben 1 yıldır falan kullanıyorum, Arctis Prime hatta 1 adet yedeği var çünkü fiyat bandında bu kadar güçlü headset görmedim ben ses kartı veya AMP ile kullanınca. Gsp 601, G PRO X, Arctis 1-3 hepsi var ve hepsi içinde bence en başarılısı her alanda hem oyun hem müzik ve film olarak ele alınca Arctis Prime. GSX 300 ise tam aslında tadında bir kart, driverları sorunlu olmasa öneririm ama gerçekten driver özürlü bir ses kartı.

Biraz önce kargom geldi bu kasım indirimlerinde bir epos gamezero satın aldım. Onu deniyorum şu an ses kartımla ve ses kartımın ilk defa güç olarak yetersiz kaldığını gördüm🤣 bu arada gamezero ile Arctis Prime kıyası yapmak için erken ama daha hafif ve biraz daha oyun tarafı ağır bir headset gibi geldi şimdilik bana denemeye devam ediyorum paylaşırım detaylı👍

GSX 300 aslen GSX 1000 ses kartı. Ekranı yok, dokunmatiği yok ama ses deneyimi seviyesi aynı. Sahne derinliği, genişliği birenir aynı. G6 için bildiğin üzere bir şey diyemiyorum ama daha güçlü ses verdiğinş GSX 1000 ile ya da GSX 300 ile %75 ses seviyesini G6 ile %40 civarı alıyorsun. Çok güçlü G6 diğerlerine nazaran. X3 ve X4'te aynı şekil.

Şimdi Arctis Prime ile GSX 300 kombo çok iyi çalışıyor, hem ses kartı çok rahat besliyor hem de çok güçlü ve geniş bir ses sahnesi alıyorsun oyunda. Yalnız tek bir sorun var, seslerin güçlü olması ve Arctis Prime sürücülerinin bass efektlerinin güçlü olması oyunlarda bir tık bası azaltmak zorunda kalmanı gerektirebilir ama müzik, film muhteşem. Çok patlamalı, ya da Single Player oyunlarda inanılmaz atmosfer veriyor GSX 300 ve Arctis Prime. Ama dediğim gibi ses kasacağım dersen eko ayarından bası biraz, bir tık aşağıya alman yeterli.

Ben 1 yıldır falan kullanıyorum, Arctis Prime hatta 1 adet yedeği var çünkü fiyat bandında bu kadar güçlü headset görmedim ben ses kartı veya AMP ile kullanınca. Gsp 601, G PRO X, Arctis 1-3 hepsi var ve hepsi içinde bence en başarılısı her alanda hem oyun hem müzik ve film olarak ele alınca Arctis Prime. GSX 300 ise tam aslında tadında bir kart, driverları sorunlu olmasa öneririm ama gerçekten driver özürlü bir ses kartı.

Biraz önce kargom geldi bu kasım indirimlerinde bir epos gamezero satın aldım. Onu deniyorum şu an ses kartımla ve ses kartımın ilk defa güç olarak yetersiz kaldığını gördüm🤣 bu arada gamezero ile Arctis Prime kıyası yapmak için erken ama daha hafif ve biraz daha oyun tarafı ağır bir headset gibi geldi şimdilik bana denemeye devam ediyorum paylaşırım detaylı👍

Game Zero almışsınız hayırlı olsun. Biraz EQ ile kendine geliyor. Yön tayini muazzam bir kulaklık. Wall hack misali gerçekten. Bu arada GSX 300 yeter hocam ben Creative SB Play! 4 ile %60 ses seviyesinde rahatlıkla kullanabiliyorum.

Sağolun hocam cevabınız için, ileride game zero ile arctis prime karşılaşmasınıda bekliyoruz 😀

Game Zero almışsınız hayırlı olsun. Biraz EQ ile kendine geliyor. Yön tayini muazzam bir kulaklık. Wall hack misali gerçekten. Bu arada GSX 300 yeter hocam ben Creative sb play! 4 ile %60 ses seviyesinde rahatlıkla kullanabiliyorum.

Teşekkür ettim kardeşim sağ olasın. Arctis Prime biraz daha fazla ses veriyor gibiydi ilk başlarda ama herhalde yine sürücü ve kulaklıkların sürücülerinde ki karakterden öyle hissetmişte olabilirm şu an yine Arctis Prime kullandığım seviyede kullanıyorum yüksek ses gayet. Bir de biraz kısıkmış kutudan çıkartınca headset üzerindeki ses ayarı. Ses ayarı böyle gömülü ve farkında olmadan eliniz değerek kısabilir ya da açabiliyorsunuz ses seviyesini.

Sağ olun hocam cevabınız için, ileride Game Zero ile Arctis Prime karşılaşmasınıda bekliyoruz 😀

Sende sağ ol. İnşallah biraz zaman geçsin kullanalım sonra yazarız deneyimleri ama şimdilik ilk izlenimlerim çok olumlu ve rahat. Üstüne bir üstteki arkadaşın söylediği gibi yön algısı kulaklıkta ciddi manada iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı