GSX 300 aslen GSX 1000 ses kartı. Ekranı yok, dokunmatiği yok ama ses deneyimi seviyesi aynı. Sahne derinliği, genişliği birenir aynı. G6 için bildiğin üzere bir şey diyemiyorum ama daha güçlü ses verdiğinş GSX 1000 ile ya da GSX 300 ile %75 ses seviyesini G6 ile %40 civarı alıyorsun. Çok güçlü G6 diğerlerine nazaran. X3 ve X4'te aynı şekil.
Şimdi Arctis Prime ile GSX 300 kombo çok iyi çalışıyor, hem ses kartı çok rahat besliyor hem de çok güçlü ve geniş bir ses sahnesi alıyorsun oyunda. Yalnız tek bir sorun var, seslerin güçlü olması ve Arctis Prime sürücülerinin bass efektlerinin güçlü olması oyunlarda bir tık bası azaltmak zorunda kalmanı gerektirebilir ama müzik, film muhteşem. Çok patlamalı, ya da Single Player oyunlarda inanılmaz atmosfer veriyor GSX 300 ve Arctis Prime. Ama dediğim gibi ses kasacağım dersen eko ayarından bası biraz, bir tık aşağıya alman yeterli.
Ben 1 yıldır falan kullanıyorum, Arctis Prime hatta 1 adet yedeği var çünkü fiyat bandında bu kadar güçlü headset görmedim ben ses kartı veya AMP ile kullanınca. Gsp 601, G PRO X, Arctis 1-3 hepsi var ve hepsi içinde bence en başarılısı her alanda hem oyun hem müzik ve film olarak ele alınca Arctis Prime. GSX 300 ise tam aslında tadında bir kart, driverları sorunlu olmasa öneririm ama gerçekten driver özürlü bir ses kartı.
Biraz önce kargom geldi bu kasım indirimlerinde bir epos gamezero satın aldım. Onu deniyorum şu an ses kartımla ve ses kartımın ilk defa güç olarak yetersiz kaldığını gördüm

bu arada gamezero ile Arctis Prime kıyası yapmak için erken ama daha hafif ve biraz daha oyun tarafı ağır bir headset gibi geldi şimdilik bana denemeye devam ediyorum paylaşırım detaylı