Hoparlörünün, kulaklığının kalitesine bağlı olacaktır. High end donanımın ya da stüdyo tipi hoparlörün yoksa ki zaten oraya geldiğinde balanslı çıkış istersin. Alc4080 güncel, içinde bulunduran anakart yeterli olacaktır.
Hoparlörünün, kulaklığının kalitesine bağlı olacaktır. High end donanımın ya da stüdyo tipi hoparlörün yoksa ki zaten oraya geldiğinde balanslı çıkış istersin. Alc4080 güncel, içinde bulunduran anakart yeterli olacaktır.
Teşekkürler hocamHoparlörünün, kulaklığının kalitesine bağlı olacaktır. High end donanımın ya da stüdyo tipi hoparlörün yoksa ki zaten oraya geldiğinde balanslı çıkış istersin. Alc4080 güncel, içinde bulunduran anakart yeterli olacaktır.
Dikkat etmen gereken, anakartların kasa önü ve arka çıkışları arasında güç farkı olabiliyor. Yüksek değerde olanı kullanmalısın. Anakart bilgilerinde belirtirler.Teşekkürler hocam![]()
Teşekkürler bilgilendirme için. Bilgisayardan müzik dinleme alışkanlığım pek yok aslında. Telefonda apple music üyeliğim var ordan loseless türünde indirip hk aura studio 3 hoparlörümde dinliyorum genelde.Dikkat etmen gereken, anakartların kasa önü ve arka çıkışları arasında güç farkı olabiliyor. Yüksek değerde olanı kullanmalısın. Anakart bilgilerinde belirtirler.Eki Görüntüle 1626186
Buradan örneklemeyi yükseğinde tutmanda çaldığın ses dosyasına bağlı olarak daha net sesi aktarmanı sağlayacaktır. Dts, dolby, sonic açarsan bu ayarı düşürecektir. Flac, ldac gibi orjinal yüksek kalite kayıtları daha iyi dinleyebilirsin.
Hifi müzik biraz derin bir konu. Elindeki hoparlörle uyguladığın yöntem uyumlu gözüküyor. Benzer donanımım olsa deneyebileceğim şey foobar2000 yükler, dsd codeclerini yükler. Ve torrent ile yüksek kalite dsd kayıt arardım, umarım dsd desteği vardır. Sonra kaliteli bir aux kablo ile hoparlörüne bağlardım. Tabi bunu yaparken yeni anakartının ses çıkışlarında uygulardım. 2.alternatif kaliteli bir ses çözücü içeren type-c usb dsd desteği olan seskartı dongle bakardım. Onu da direk telefonundan aktarırken bluetooth yerine kullanmak için.Teşekkürler bilgilendirme için. Bilgisayardan müzik dinleme alışkanlığım pek yok aslında. Telefonda apple music üyeliğim var ordan loseless türünde indirip hk aura studio 3 hoparlörümde dinliyorum genelde.
Çok uygun fiyat. Elimde bütçe olsa düşünmezdim. K5 Pro'ya güzel kafa tutabilen bir cihaz. K5 Pro 4 bin liradan yukarda bildiğim kadarıyla. Güçlü kulaklıklar kullanan veya kullanmayı düşünen insanlara tavsiye ederim.
Düz modeline. Homestudiobasics ve birkaç kaynakta daha bayağı denk görünüyorlardı. G6'in mikrofon girişi ve çevresel ses gibi artıları da var hatta. ESS ile kıyaslamasını görmedim. Ki muhtemelen ESS olan daha iyidir G6'den. Daha sonra çıktı düz modelinden. Daha iyileştirilmiştir diye tahmin ediyorum. ESS çiplerinin sesi gayet tatmin edici.Eki Görüntüle 1626429
Hangisine kafa tutuyor?
Aslında üzerindeki ess chipte kaliteli sayılmaz mobil için diye de düşünebiliriz. Kıyaslamasını merak etmiştim.Düz modeline. Homestudiobasics ve birkaç kaynakta daha bayağı denk görünüyorlardı. G6'in mikrofon girişi ve çevresel ses gibi artıları da var hatta. ESS ile kıyaslamasını görmedim. Ki muhtemelen ESS olan daha iyidir G6'den. Daha sonra çıktı düz modelinden. Daha iyileştirilmiştir diye tahmin ediyorum. ESS çiplerinin sesi gayet tatmin edici.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.