Creators Update CS:GO Alt+Tab Yapınca Kitlenme Sorunu

Aynı sorun bende League Of Legends oyununda var. DVR kapalı, kayıt ve XBOX menüsünü ayarlardan tamamen kapattım, yine de oyundayken ALT + TAB yapıp Spotify'da müzik değiştirmek istediğimde çöküyor Windows, zorla yeniden başlatıyorum.

Şimdilik ben de kenarsız pencere moduna aldım, ama Microsoft'un bunu acilen çözmesi lazım. Çift ekran kartlı modellerde oluyor sanırım, oyunu tam ekran oynarken masaüstüne geçince diğer ekran kartının çalışması gerekiyor ve o anda takılıyor.

Sizde de durum böyle mi yoksa tek ekran kartıyla çalışan sistemde de mi var bu sorun?
 
Aynı sorun bendede oldu şimdi konuyu görünce anladım . Sizinde dediğiniz gibi creators uptade sonrası oldu . CS:GO oynarken masaüstüne gelip tekrar CS:GO açınca ekran donmuş oluyor . Ama bilgisayarı kapatmadan oyunu kapatabiliyorum. Update yapmadan önce bu olmuyordu .
 
Aynı problem bende de var çift ekran kartlı notebook kullanıyorum. Alt tab yapınca bilgisayar kitlenip kalıyor. Kenarsız pencere modun da kullanınca problem olmuyor.
 
Selamlar arkadaşlar

Bu problemi köküne kadar izledim, sorunun kaynağının Nvidia Sürücüsü olduğunu anladım. Nvidia'nın son verdiği sürüm 381.65 sistemin kararsız çalışmasına neden oluyor.

378.92 sürümüne geri çevirdim ve oyunlarda ALT + TAB yapınca hiçbir problem kalmadı, kenarsız pencere modunda oynamak da zorunda kalmadım.

Ancak Windows 10 Creators Update'in getirdiği Night Mode (gece ışığı) ayarı da bu driver ile uyumsuz, şöyle ki ALT + TAB yapınca Night Mode devre dışı kalıyor.

Bunun için tek çözüm ise Nvidia ve Microsoft'tan update beklemek.

Saygılar...
 
Aynı sorunu ben de yaşıyorum başta internette araştırdım fakat hiç konu bulamadım yavaş yavaş fark ediliyor.
Ben çözümü oyun ayarlarından Dikey Eşitleme'yi açarak buldum, Oynaması biraz zorlaşsa da hiç yoktan iyidir güncelleme gelene kadar idare edilebilir diye düşünüyorum :)
 
Günlerdir araştırıyordum bu konuyu ve yalnız hissediyordum fakat değilmişim. Ben de tam bilgisayarıma tekrar format atmak için kurulum usb si falan hazırlamıştım ki bu konuyu gördüm :) Arkadaşlar ben de point blank adlı oyunda aynı sorunu yaşıyorum. ALT+TAB yaptığımda da CTRL+ALT+DELETE yapınca da WINDOWS tuşuna basınca da bilgisayarım kitleniyor. Oyun seçeneklerinden oyun sonu yaptığımda dahi kitleniyor bilgisayar. Power tuşuna basıp da kapatmak zorunda kaldım sürekli. Fakat oyunu pencere moduna aldığımda bu tip bir sorun yaşanmıyor. Yani sorun ekran full screen modundayken masaüstüne geçişlerde oluyor. Ayrıca touchpad 2 ya da 3 parmak algılamaz olmuştu fakat bunu düzeltebildim sürücü güncellemesiyle. Bu konuyla ilgili hem microsoft yetkilileriyle görüştüm, hem asus teknik destekle görüştüm, hem de nvidia teknik destekteki adamlarla yazıştım, hatta oyundan ticket dahi attım. Benim kullandığım lisans kurumsal olduğu için microsoft pek yardımcı olamayacaklarını söylemişti. Sonra Asus destekle görüştüm hem intel grafik için hem de nvidia için önerilen güncelleştirmeleri de yaptım fakat düzelmedi. Daha sonra nvidia canlı destektekilerle de görüştüm fakat onlar da bir şey bulamamıştı. Başka oyunları da denememi oyuna özel bir şey olabileceğini söylemişlerdi. Fakat bir sorun olduğu bariz ortada olan bir şey. Bilgisayarımda bir yavaşlık da oluştu gibi. Sizce güncelleme mi beklemeliyim yoksa formatlamalı mıyım ?
 
CS:GO ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Başka bu oyunu oynayanlar varsa yardımcı olabilir.

Sorun CS-GO'da değil emin ol. Çünkü ben çok iyi oynuyorum. Bir başka sorun da bende var:

Windows 10 Creators Update ile GTA 5 Açılmama Sorunu

Günlerdir GTA 5 oynayamıyorum! PC'yi güncellemeden önce, oyuna güncelleme bile yapmadım, ki güncelleme yapmak istesem bile, hiç açılmıyor GTA 5 Launcher'ı!.. Kafayı yemek üzereyim!

Bilinmeyen bir sıkıntı var gibime geliyor bu Creator's Update'te!? Bazı kullanıcıların oynadıkları oyunlar, diğer kullanıcılarda açılmıyor! Onların oynadığı oyunları da bir diğerleri oynayamıyor! Çok acayip ve değişik bir sıkıntı var.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı