CRITICAL_PROCCES_DIED - SYTEM_SERVICE_EXCEPTION Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

oktayyd355

Femtopat
Katılım
15 Temmuz 2020
Mesajlar
23
Merhabalar, sürekli mavi ekran hatası alıyorum, bilgisayarı garantiye gönderdim tamir edildi diye format atıp geri göndermişler, hata kodları sürekli farklı oluyor örneğin: CRITICAL_PROCCES_DIED - SYTEM_SERVICE_EXCEPTION gibi mavi ekran hataları alıyorum. Önceleri mavi ekran verdikten hemen sonra restartlıyordum bilgisayarı ve o yüzden hata verilerini kaydetmiyordu, bugün restartlamadım 1 adet hata verisi kaydetmiş minidump dosyasını kontrol edip yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
 
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp şu kodu yazın:

İşlem bittikten sonra şu kodu yazın:

Ardından "sfc /scannow" komutunu tekrar deneyin.

Aslında; garantide atılan formatlar, zaman kazanmak amacıyla klonlama ya da benzeri işlemlerle atıldığı için çok sağlıklı olmuyor. Sürücü çakışması, klonlanan OS'un sorunlu olması, işlem sırasında hataların görmezden gelinmesi vb. nedenlerden son kullanıcı sorun yaşanabiliyor. Her zaman temiz kurulum öneriyoruz ama biz düzeltmeyi deneyebildiğimiz kadar deneyelim.

Mavi ekran verdiği zaman minidump dosyasını buraya atmayı unutmayın, ne kadar çok minidump dosyası incelersek, sorunu o kadar rahat çözeriz.
yaptım peki ne işe yarıyor bu ? sorun bulamadı yine
 
yaptım peki ne işe yarıyor bu ?
Sistem dosyalarını analiz ediyor, bozuk varsa yerini kütüphanedeki dosyalarla değiştiriyor. En kısa böyle açıklayabilirim.

Elimden şu anda başka bir şey gelmiyor. Mavi ekran verdiği zaman yeni minidumpları buraya paylaşın.
Veya temiz kurulum yapın. Dediğim gibi, teknik servislerde atılan formatlar sorunlu olabiliyor.
 
Tamamdır, teşekkür ederim.

Ve bu arada ekran kartımı son sürüme güncellediğim zaman Radeon ayarlarına giriş yapamıyorum. Önceki versiyona dönmeyi deneyin diyor. Bununla bir ilgisi olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın modeli nedir?
msı radeon rx 580 8 gb
Ekran kartın modeli nedir?
genellikle pubg mobile oynarken mavi ekran alıyorum diğer oyunlarda hiç almadım, ve bilgisayarda hiçbir işlem yapmadığım zaman yani afk bıraktıgımda ve oyun açık kaldığında mavi ekran alıyorum ekran kartı ile ilgisi olabilir mi ?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı