Crysis 1 ve GTX 1050 Ti düşük FPS sorunu

blacdus

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Swift PG32UCDM OLED 4K 240Hz | Ryzen 7800x3d | Msi B650 Carbon Wifi | Msi Gamingx RTX4090 | Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 CL32 | Deepcool Ls720 Sıvı Soğutma | FSP HYDRO G PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 1000W 80PLUS GOLD | Cooler Master TD500 V2 | 2 TB Kingston FURY Renegade SSD | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Klipsch The Nines Hifi Ses Sistemi
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Arkadaşlar herkese merhaba. Crysis 1 1080p ultra ayarlarda 20 ile 40 FPS arası bir değer alıyorum. İşin garip tarafı bu durumda işlemci ve GPU kullanımı %30'u geçmiyor. Sürücüler güncel ve henüz 1 hafta önce formatlanmış bir bilgisayar. Nedeni nedir acaba bilgisi olan var mı?

İşlemciniz nedir?

İşlemcim intel Q9400 ve sistemde 8 Gb Ddr3 ram bulunmakta. İşlemci darboğaz sözkonusu değil çünkü tekli çekirdek performansıda %40'larda. Yani tek çekirdeği %100'e binse dicem ki oyun tek çekirdek yükleniyor işlemci darboğaz yapıyor. @nxkddnsbskxndbdjdndbshd

Bu arkadaşta aynı sorunu yaşamış. Darboğaz gibi duruyor.

O konuyu daha öncede gördüm fakat onun işlemcisi %100 kullanımda. Darboğaz olması için işlemcinin %90 üzeri yükte olup ekran kartının düşük kullanımda olması gerekmiyor mu? Benim işlemcim bile %40 kullanımı geçmiyor @nxkddnsbskxndbdjdndbshd

@nxkddnsbskxndbdjdndbshd Bakın video çekip attım izleyin. Aynı sistemle crysis 2 oynuyorum şu an ultra ayarlarda 80 Fps' nin altına inmiyorum. Gpu kullanımı %98 ve Cpu kullanımı %80' lerde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Crysis 1 orjinal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…