Crysis 1 ve GTX 1050 Ti düşük FPS sorunu

blacdus

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Swift PG32UCDM OLED 4K 240Hz | Ryzen 7800x3d | Msi B650 Carbon Wifi | Msi Gamingx RTX4090 | Kingston Fury Renegade DDR5 RGB 32GB 6000MT/s DDR5 CL32 | Deepcool Ls720 Sıvı Soğutma | FSP HYDRO G PRO ATX3.0 (PCIe5.0) 1000W 80PLUS GOLD | Cooler Master TD500 V2 | 2 TB Kingston FURY Renegade SSD | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Klipsch The Nines Hifi Ses Sistemi
Meslek
Elektronik Teknisyeni
Arkadaşlar herkese merhaba. Crysis 1 1080p ultra ayarlarda 20 ile 40 FPS arası bir değer alıyorum. İşin garip tarafı bu durumda işlemci ve GPU kullanımı %30'u geçmiyor. Sürücüler güncel ve henüz 1 hafta önce formatlanmış bir bilgisayar. Nedeni nedir acaba bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar herkese merhaba. Crysis 1 1080p ultra ayarlarda 20 ile 40 FPS arası bir değer alıyorum. İşin garip tarafı bu durumda işlemci ve GPU kullanımı %30'u geçmiyor. Sürücüler güncel ve henüz 1 hafta önce formatlanmış bir bilgisayar. Nedeni nedir acaba bilgisi olan var mı?

İşlemciniz nedir?

İşlemcim intel Q9400 ve sistemde 8 Gb Ddr3 ram bulunmakta. İşlemci darboğaz sözkonusu değil çünkü tekli çekirdek performansıda %40'larda. Yani tek çekirdeği %100'e binse dicem ki oyun tek çekirdek yükleniyor işlemci darboğaz yapıyor. @nxkddnsbskxndbdjdndbshd

Bu arkadaşta aynı sorunu yaşamış. Darboğaz gibi duruyor.

O konuyu daha öncede gördüm fakat onun işlemcisi %100 kullanımda. Darboğaz olması için işlemcinin %90 üzeri yükte olup ekran kartının düşük kullanımda olması gerekmiyor mu? Benim işlemcim bile %40 kullanımı geçmiyor @nxkddnsbskxndbdjdndbshd

@nxkddnsbskxndbdjdndbshd Bakın video çekip attım izleyin. Aynı sistemle crysis 2 oynuyorum şu an ultra ayarlarda 80 Fps' nin altına inmiyorum. Gpu kullanımı %98 ve Cpu kullanımı %80' lerde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O konuyu daha öncede gördüm fakat onun işlemcisi %100 kullanımda. Darboğaz olması için işlemcinin %90 üzeri yükte olup ekran kartının düşük kullanımda olması gerekmiyor mu? Benim işlemcim bile %40 kullanımı geçmiyor @nxkddnsbskxndbdjdndbshd

@nxkddnsbskxndbdjdndbshd Bakın video çekip attım izleyin. Aynı sistemle crysis 2 oynuyorum şu an ultra ayarlarda 80 Fps' nin altına inmiyorum. Gpu kullanımı %98 ve Cpu kullanımı %80' lerde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Crysis 1 orjinal mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı