Crysis 4 Çıkacak mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hikayede kopukluk var. Çok eksi zamanlara dönüp oradan devam edebilir. Mesela Jacob Hargreave'in Seflerin teknolojisini çalışından başlayabilir.

Abi o zaman hikaye daha cok kopmaz mi ? Biraz garip olur yani oyun gelecekten bahsediyor. Yani birden gecmise gitmek bence garip olur.

Arkadaslar hic kimse crysis 4 cikmicak yada farkli isimle cikicak falan inanmasin.

Crytek'in aciklamasina gore crysis 4 ve devami gelecek. Yani crytek uzun bir seri pesinde. Buda bizi crysisin daha uzun zamanlar hayatimiz da kalicagi gozukyyorrrr.

Bilmem ama o zaman şöyle olabilir;

Alpha Ceph yok edilmişti. Fakat Cell'in yanlış kurcalamaları nedeniyle açılmamış olan Einstein-Rozen köprüsü açılıp kalan tüm Sefler Dünya'ya gelir. Psyco Vtol ile düşmüştü ama Tara Strickland başka bir Vtol ile yardıma gelirken Psyco'yu kurtarır. Sonra Psyco büyük mücadeleler verir. Mücadeleler sonunda Psyco'ya bir nano zırh verirler ve Prophet ile Psyco Sefleri durdurmak için savaşırlar.

Milletin Crysis'e az ilgi göstermesi zaten uzaylılar yüzünden. Sende iyice olaya uzaylı koymuşsun. Crysis adında uzaylı kelimesini kullanmayıp, CELL askerleri üzerinden devam etse, şu ankinden çok daha fazla prim yapardı.

Senin şu sitede ki konuya baktım. Orada kesin çıkacak denen bir olgu yok. Yada Cevat Yerli den ''Çıkardık, çıkarıyoruz!'' gibi bir cümle de yok. Sadece onun üzerinde düşünceleri ve istekleri varmış. Bu oyunun kesin çıkacağı manasına gelmez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crysis sırf üçleme yapmak adına mı çıkardı son 2 oyunu anlamıyorum. Crysis bana hitap edecek bir grafiğe sahip olmasa da tüm seriyi oynadım fakat hiçbirisi konu ve oynanış olarak ilk Crysis'in tadını vermedi, özellikle insanlar arası geçen savaşlar güzeldi. Zaten uzaylıları bu işin içine fazla bulaştırdıklarından çoğu kişi beğenmedi. Yeni oyun Ryse çok güzel olacağa benziyor. Umarım oynanış Skyrim'i aratmaz :D Bu sayede bende hemen satın alırım :D

Crysis sırf üçleme yapmak adına mı çıkardı son 2 oyunu anlamıyorum. Crysis bana hitap edecek bir grafiğe sahip olmasa da tüm seriyi oynadım fakat hiçbirisi konu ve oynanış olarak ilk Crysis'in tadını vermedi, özellikle insanlar arası geçen savaşlar güzeldi. Zaten uzaylıları bu işin içine fazla bulaştırdıklarından çoğu kişi beğenmedi. Yeni oyun Ryse çok güzel olacağa benziyor. Umarım oynanış Skyrim'i aratmaz :D Bu sayede bende hemen satın alırım :D

Bana kalırsa da ilk oyun oldukça iyi. Ayrıca Ryse Xbox One için çıkacak diye biliyorum. Sadece Xbox One için çıkarsa ben Xbox One alırım.

Crysis 3 daha çok crysis 1 benzetmeye çalışmışlar. Oynayan anlar ne demek istediğimi.

Crysis Warhead devam paketi gibidir. Pyscho nun bizden ayrıldığı bölümden sonrasını oynuyoruz. Crysis 1 demişken canım çekti.

Bana kalırsa Warhead daha keyifliydi. Ama Crysis 2 ve 3 asla Crysis 1'in yanına yaklaşamaz. Crysis 1 ve Warhead favorimdir.

Duyduğuma göre çıkıcak ama çıkışı uzun sürebilir. Çünkü crytek battı batıcak gibi oldu crysis 3'ten sonra crysis 4 çok hd olur. Ayrıca eğlenceli ama crytekin cryengine 3 ile hazırlaması gerekn bu oyun çıkar mı çıkmaz mı bilmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı