Crysis Remastered Benchmark sonuçları

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.


Crytek, canlı yayında Crysis Remastered için Benchmark testlerini yayınladı. 1080P Very High ayarlarda; Ryzen 2700X, RTX 2080 Ti ve 16 GB RAM ile gerçekleştirilen testte ortalama 38FPS alabildi.
 
2007'de de oyunun grafiklerinin iyi olmasının sebebinin sadece PC odaklı yapıldığı için olduğunu okumuştum. Fakat bu sefer bütün platformlara çıkacak yani optimizasyon sorunu diye bir şey söz konusu olmamalı. İlgi çekmek için optimize edilmemiş oyunu test etmişlerdir.
 
Hangi oyun ilk çıktığında optimizasyonu harika olarak çıktı ki zaten.
Eminim güncelleme alarak düzelteceklerdir.
Ki zaten firma Crytek olunca FPS 40'ı geçmiyor zaten :D
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı