Crysis Remastered kırıldı!

Cyberpunk çıkar çıkmaz kırılacak gibi CPY bu iş sende yiğidim.
Kırılsa ne olacak? O oyunu yine satın alınacak, burada psikolojik olarak alım söz konusu. Witcher 3'deki gibi :) Oyunu orijinal almayanlar zaten bir kez oynayıp ya siler yada online kısmını oynayamadığı için zevk alamaz. Korsan oyunun güzel yanı oyunu deneyebilmen olabilir, tabii sevdiysen oyunu alırsın. CBP 2077'nin bu konuda çok başarılı olacağı belli.
 
Kırılsa ne olacak? O oyunu yine satın alınacak, burada psikolojik olarak alım söz konusu. Witcher 3'deki gibi :) oyunu orijinal almayanlar zaten bir kez oynayıp ya siler ya da Online kısmını oynayamadığı için zevk alamaz. Korsan oyunun güzel yanı oyunu deneyebilmen olabilir, tabii sevdiysen oyunu alırsın. CBP 2077'nin bu konuda çok başarılı olacağı belli.

Hocam ben oyunu alırım. Ama bu yaşımda değil oynadığım oyunları büyüdüğümde alacağım. Ama şu an alabilecek durumum yok ailem sağ olsun. Ama umarım büyüyünce 8 10 kişiye çekiliş yapmak istiyorum Cyberpunk'ı.
 
Arapça çok yaygın bir dil, arapça resmi dile sahip ülkeler arasında satışlar daha yüksekse o dili firmalar seve seve ekler. Irkçı veya şovenist bir yaklaşımla bakmazlar olaya. Ayrıca telif hakkı olan bir içeriği telif hakkı sabinin izni ve rızası olmadan kimse kafasına göre para karşılığı çevirisini satamaz. Bu etik de değil legal de değil.

Lütfen bana pembe dünyacılık oynamayın. Herkes biliyor neyin ne olduğunu. Adamlar fince koyuyor yahu fince! 5 milyon nüfusu var ülkenin. Genç kesim desen az. Toplasan orada oyunu oynacak 200 bin genç bulamazsın. Biz ise Avrupa'nın en genç nüfusuna sahip ülkesiyiz. Bugün oyunlar Türkçe çıksa 1 milyonun üzerinde satar. Kimse bize maval okumasın. Art niyetli olduklarını herkes biliyor. Sözüm meclisten dışarı, her oyunlarına Türkçe yama getiren firmalarda var.
 

Geri
Yukarı