Crysis Remastered kırıldı!

Oyunu para ile aldım PS4'te ve ne yalan söyleyeyim oyunun kırılmasını istiyorum tekrar PC'de bitirmek için.

Vallahi hocam ben de kıydım paraya PS4'e CD'li aldim ama bir de PC'de tekrar oynamak için gine para vermek istemiyorum. Umarım kırılır.
 
Vallahi hocam ben de kıydım paraya PS4'e CD'li aldim ama bir de PC'de tekrar oynamak için gine para vermek istemiyorum. Umarım kırılır.
@hakantalhaklcarslan hadi bakalım gözünüz aydın, kırıldı
RDR2 EMPRESS tarafından kırıldı. Ve böylece kırılamayan koruma kalmamış oldu. Sanırım R* EMPRESS'e para vermeyi unuttu:D
RDR2 son kale. Kırılmayacak. Kırılırsa kıranı bulup kırdığına pişman ederim. Herkes para vererek oynayacak o oyunu.
:D
 
@hakantalhaklcarslan hadi bakalım gözünüz aydın, kırıldı.
RDR2 empress tarafından kırıldı. Ve böylece kırılamayan koruma kalmamış oldu. Sanırım r* Empress'e para vermeyi unuttu:D.

:D.

Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim hocam şu an sadece bir iki sitede var birisi oyunindir club mesela. Sizce bir iki gün daha bekleyeyim mi güvenilir sitelerden indirmek için yoksa sizin tavsiyeniz var mıdır acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirdiginiz için teşekkür ederim hocam şu an sadece bir iki sitede var birisi oyunindir club mesela. Sizce bir iki gün daha bekleyeyim mi güvenilir sitelerden indirmek için yoksa sizin tavsiyeniz var mıdır acaba.
kendi kullandığım güvenilir yerler var ama onları da kural gereği veremem.
 
Hocam ben az önceki yorumumda oyunindir club diye yazdım bir şey olmadı sizde link değil de kısaca ismini yazsanız bir şey olur mu ki?
Hocam Discord kullanıyorsanız oradan yazayım.
 

Geri
Yukarı