CS 1.6 FPS nasıl arttırılır?

Kanka her türlü ayarı denedim CFG falanda denedim hem işlemci de ekran kartıda ilklerden 32 Bit var.

Steam'de var mı? Ben Steam'de olduğunu bilseydim Steam'den oynardım.

Bu böyle olmayacak, Unlost'un FPS arttırma videolarını yapın, FPS artar büyük ihtimalle, burada ayarları tek tek söylersek olmaz, kafanız karışır, hiç yapamazsınız.

Kanka CS:GO bedava ya hani Counter-Strike'de bedava olur diye düşündüm ama 0,96 dolar az mı?

Ben bileşenler 60-90 TL arası diyorum sen ne diyorsun kanka.

O üslubunu düzelt önce. CS'de bedava değil bedava olan versiyonu zaten hile dolu. Ayrıca 20 lira veremez misin yani? Ücretsiz bir şey falan mı bekliyordun? Sen ne diyorsun ne demek? Kahvehane mi burası kendinize gelin.

Bu böyle olmayacak, Unlost'un FPS arttırma videolarını yapın, FPS artar büyük ihtimalle, burada ayarları tek tek söylersek olmaz, kafanız karışır, hiç yapamazsınız.

Yapılı halde böyle zaten bana dendi ki git CS 1.6'yı ekran kartına höre ayarla dendi zaten bu yüzden açtım konuyu ama mesaj gözükmemiş galiba.

O üslubunu düzelt önce. CS'de bedava değil bedava olan versiyonu zaten hile dolu. Ayrıca 20 lira veremez misin yani? Ücretsiz bir şey falan mı bekliyordun? Sen ne diyorsun ne demek? Kahvehane mi burası kendinize gelin.

Benim üslubum gayet normal bedava olacağını düşündüm hani ikisi de CS ya.

Konuyu uzatmanın manası yok. Forumda korsana destek yok. Sadece dijital sürümü olmayan ürünlerde istisnalar var. Oyun şu an bir cips veya kola parasına satılıyor. Aldığınız zaman forumdan destek sağlayabiliriz.

2023-04-08_16-00.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı