CS 1.6 ne zaman indirime girebilir?

332579

Kilopat
Makaleler
3
Merhaba arkadaşlar, ben Counter-Strike tarzı oyunlara bayılan biriyim. CS:GO ne yazık ki sistemim kaldırmıyor. Fakat CS 1.6 bana göre çok iyi bir oyun. Hem sistemimin nadiren kaldırdığı oyunlardan biri hem de sevdiğim tarzda. Oyunu istek listesine ekledim fakat ben bayağıdır bekliyorum. Hatta en son 1.80 TL olmuş:

1631028052038.png

Hiç indirimleri yakalayamadım. Paramı biriktiriyorum fakat en fazla 10 TL yatırabilirim. Sizce ne zaman indirime girebilir?

Nasıl korsan olmuyor bir açıklasana öğrenelim?

Korsan değil kardeşim. Counter-Strike'ın Steam versiyonu çıkmadan önce millet buralardan indiriyordu. Steam versiyonunu paralı olmasının sebebi bazı konsol kodları ve Steam'e özel HD karakter paketlerinin bulunmasıdır. Ayrıca düşük ekran kartlarına özgün optimize ayarları vardır.
Bilginiz olsun diye o kodları da paylaşıyım:
1) gl_vsyncdir. V-Sync'i açar.
2) fps_override dır. CS'nin orijinal versiyonunda en yüksek 100 FPS alabilirsiniz bu komut sayesinde istediğiniz FPS değerine sabitleyebilirsiniz.
3) Steam anti-cheat sayesinde millet sizden ha bire TeamViewer alpemix vs istemez çünkü Steam-Anti cheat hilelerin %90'ını engeller. Umarım öğrenmişsindir.

Korsan değil kardeşim. Counter-Strike'ın Steam versiyonu çıkmadan önce millet buralardan indiriyordu. Steam versiyonunu paralı olmasının sebebi bazı konsol kodları ve Steam'e özel HD karakter paketlerinin bulunmasıdır. Ayrıca düşük ekran kartlarına özgün optimize ayarları vardır.
Bilginiz olsun diye o kodları da paylaşıyım:
1) gl_vsyncdir. V-Sync'i açar.
2) fps_override dır. CS'nin orijinal versiyonunda en yüksek 100 FPS alabilirsiniz bu komut sayesinde istediğiniz FPS değerine sabitleyebilirsiniz.
3) Steam anti-cheat sayesinde millet sizden ha bire TeamViewer alpemix vs istemez çünkü Steam-Anti cheat hilelerin %90'ını engeller. Umarım öğrenmişsindir.
Steam'in ne zaman çıktığını biliyor musun?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı