CS 1.6 strafe nasıl yapılır ve nasıl ustalaşılır?

Açıkçası jalibreak serverda isyan etmek çok hoş geliyor bana. Öğrenmek istiyorum ama çok iyi yapamıyorum. Öğrenmek istiyorum açıkçası. Duck dediğin eğilme fakat zıplama tuşunada arada basılıyor galiba. İşte o kısımları çok iyi bilmiyorum.

Hocam :( Bunny mi yapmak istiyorsunuz?Jailbreakda uçup kaçmak mı istiyorsunuz? Dediklerimi yapın. Çoğu serverde redbull komutu vardır. Esc nin altındaki komut tuşuna basın ve sırayla şunları yazın;
bind v “say /redbull” ve oyuna geçip v tuşuna basın.
cl_forwardspeed 9999999
Bind komutu çalışmazsa ( telefondayım tırnak işaretini kendin yaparsın). Oyun içinde y saydan /redbull yazabilirsin.
Bunny yapmak için space basılı tutuyorsun başka hiçbir tuşa basmıyorsun w da basmıyorsun. Biraz hızlan w ile sonra space a basarken sola bak, space d basarken sağa bak. Olay bu. Çift zıplama olabilir serverde spaceye 2 kez basmayı deneyebilirsin.

Yani genel olarak serverlere göre değişiyor.Bazıları redbull koyar bazıları koymaz hızını arttıran sv lerde var yani oynayarak gelişebilirsin.

Red Bull olan sitelerde daha zor hızlanıyorum. Bu strafe yapma olayını çözemeyeceğim galiba. Hem FPS 100 üstüne çıkmıyor. Çözemedim açıkçası. Steam versiyonundan deneyeceğim bir de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodakileri denesem işe yarar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı