CS 2 bir hesap ban yiyince diğeri de yer mi?

• Konuyu başlatan Xylo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.232

Xylo

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,

Bir konuyu merak ediyorum ve sizinle paylaşmak istedim. Diyelim ki hile kullandığım bir hesabım banlanırsa, daha sonra açtığım ya da satın aldığım yeni hesaplar da banlanır mı? Şu an için ilk hesabım banlanmış değil ancak yaptıklarımdan dolayı pişmanlık duyuyorum. Bu nedenle Steam desteğe, hesabımı incelemeleri ve gerekirse banlamaları için bir mesaj gönderdim. Oynarken vicdan azabı çektim ve bu durumun oyundan aldığım keyfi tamamen yok ettiğini fark ettim. Artık bu tarz hatalar yapmamaya kararlıyım ve hilesiz bir şekilde FACEIT sunucularında oynamayı düşünüyorum.

Bu durumu paylaşarak hem fikrinizi almak hem de geçmişte yaptığım hatalardan dolayı özür dilemek istiyorum.

Teşekkürler.

Sadece yasaklamanın uygulandığı anda aynı telefon numarasına bağlı Steam hesaplarına yasaklama uygulanır. Telefon numarasını da daha sonra başka bir Steam hesabında kullanmanda sakınca yok. Yani sonradan açtığın veya satın alacağın hesaplara bir şey olmaz, VAC yasaklaması sonradan bulaşan veya peşini bırakmayan tarzda bir şey değil.

CS2'de hile kullandığın Steam hesabında telefon numaran bağlıysa onu kaldırman yeterli.

Aynı hesapta 2 numara kullanıyorsanız ve birinde hile açıp banlandıysanız diğer hesap da banlanıyor. Nasıl bildiğimi soracaksanız çok meraklı arkadaşım hile açtı ve ikinci hesabının da banlandığını gördük.

Tekrar yardımlarınız için teşekkür ederim. Yeni açtığım hesap tamamen farklı bir e-posta ve şifreyle oluşturulduğu için sanırım bir sorun yaşamayacağım. Ancak size bir şeyden bahsetmek istiyorum. Bu hileyi yaparken şunu fark ettim: Nerede olursak olalım, hangi platformda ya da oyunda, hatta hayatımızdaki diğer eylemlerde, haksızlık yapmak doğru bir şey değil ve insanı vicdan azabıyla baş başa bırakıyor. Bu oyun sayesinde bunu daha iyi anladım ve yeni bir şey öğrenmiş oldum. Kendinize iyi bakın ve başka konularda görüşmek üzere.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı