CS 2 çıktığında Valorant'ın çöküşe geçeceği gerçeği

Umarım bunu o zaman da söyleyebilirsin.

CS:GO 3-5 gün oynanıp bırakılacak bir oyun olsa şu an bu oyuncu sayısına ulaşır mıydı sence? Bu güncelleme CS'ye yarayacak, üstüne biraz daha katacak. Valorant asla oynanmaz diyen yok ki. Yine devam edecekler. Fakat güncelleme geldi diye oynayıp 2-3 gün sonra bırakacak bir kitle oluşmaz. Zaten güncelleme oyunu tamamen değiştirmeyecek. Yeni bir oyun çıkmıyor yani. Çıksa dediğin gibi olabilirdi.
 
Zaten Valorant'ın temelden hatalı olduğunu düşünüyorum.
Silahların sayısal değerlerini basit olması, zırh delme olayının olmaması ve her iki tarafta da aynı silahlar olduğu için çok hala dengeleyemediler, geçen Stringer zayıflatma aldı, büyük bir rework gelmedikçe de dengelenmez.
Diğer sorun: Ajanların savunma/saldırı diye ayrılmaması yani bence R6'daki gibi olmalıydı, uzun uzun yazmayacağım.
 
Ne olursa olsun, isterse CS3 çıksın Valorant öyle kolay kolay bitecek bir oyun değil. Zula gibi bir oyun bile senelerce oynandı Valorant'ta senelerce oynanır emin olun. Valorant'ı bitirse bitirse zaman bitirir, üç beş oyunun çıkmasıyla bitecek bir oyun değil arkasında koskoca Riot Games var. Absürt bir durum yaşanmadığı sürece, oynanmaya devam eder. Belki ilk çıktığı zaman ki ya da şu anki gibi kitlesi olmaz ama yine de kayda değer bir kitlesi olur. Hemde ben şu muhabbeti anlamıyorum eğer CS ciysen csni oyna geç. Neden yani böyle iki kitle de birbirine laf sokucu şekilde cümleler kuruyor? Eğer CS ya da Valorant senin için bir çöpse oyunun çöküp çökmeyeceği seni ne ilgilendiriyor? Eğer Valorant'ı CS'ye rakip görmüyorsan bu tarz cümleler kurmazsın zaten. Mesela hiç şey cümlesini kuranı gördünüz mü "Source 2 gelince Zula'nın çökeceği gerçeği."? Göremezsiniz çünkü Zula rakip olamadı CS'ye. Kısacası isteyen istediğini oynasın ikisi de oyun, tekelleşme iyi bir şey değildir.
 
Kaçınılmaz gerçek. Valorant'a yatırmayı düşündüğünüz paraları yatırırken tekrar düşünün derim. CS 2'nin şu an sağlam bir Hype'ı var ve Valorant'ın şu zamanlarda popülaritesi biraz daha az bence. Eğer ki CS 2 sağlam çıkarsa Valorant büyük bir düşüşe uğrayacağını düşünüyorum.

Rekabet iyidir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı