CS 2 çıktığında Valorant'ın çöküşe geçeceği gerçeği

Valve ile Riot'un rekabete gireceğini pek sanmıyorum Valve bence çok rahat takılan bir şirket yani bunu yaptık kullanın lan diyecek bir şirket bu satmazsa öbürü satar gibi ama Riot oyuncu kitlesine çok kulak veren bir şirket bence, gabe sorsan Riot'u varlığından bile haberi yoktur benim düşüncem böyle CS2 yapmasının sebebleride şu olabilir
+ Yapacak iş kalmadı ne yapsak acaba ofisi falanda süpürdük.
-Kanka CS:GO diye bir oyunumuz vardı onumu geliştirsek biraz.
+Olur kanka bize de yapacak iş olur hem de.
 
Valorant'ın arkasında yılların firması Riot var kolay kolay çökebilecek bir oyun değil. Şu an aşırı derecede hype'landı fakat ne geleceği bile belli değil. Sadece beklentiler içerisinde herkes ilk haftalar falan aşırı derecede millet ah uf falan yapar ondan sonra her iki oyunda kitlesinde devam eder.

CS'nin arkasında kim var kanka? 1 yıllık Valve mi? Kimse çökecek tamamen demiyor zaten oyuncusu tabii ki azalacak Valorant'ın.
 
CS'nin arkasında kim var kanka? 1 yıllık Valve mi? Kimse çökecek tamamen demiyor zaten oyuncusu tabii ki azalacak Valorant'ın.

Konu başlığında çökecek yazıyor hayırdır ne bu atarlanma CS'yi sen mi yaptın? Bir oyuncu azalması olur fakat tamamen bitmez. Fanboyluk yapıp gelmeyin buraya. Zamanında Valorant çıkacağı zamanda CS yi bitirecek dedi senin gibi insanlar şimdi Valorant'a diyorlar. Sakin olun.
 
Şöyle söyleyeyim. Mesela CS'de oraya buraya kamera koyabiliyor musun? Ya da görünmez olabiliyor musun? Peki keşif oku atabiliyor musun? Onca skill arasından yalnızca %20'si smoke, flash, bomba ya da molotftur. Riot normalde LoL gibi skillerin ön planda olduğu oyunlar yapar ve bu özelliklerini Valorant'ı yaparken de kullanmışlar bu da onu CS'den farklı yapar. Sen Zulayla CS'yi de karşılaştıramazsın çünkü Zula aslında MMOFPS oyunudur. Bu da aynı mantık. Sizin şu bahsettiğiniz smoke ya da flash skilleri ise her FPS oyununda olması gereken mekanikler olduğu için ve klasik FPS oyuncuları tamamen yabancılık çekmesin diye konulmuş şeyler. Siz bu gidişle LoL ve Diablo'yu da karşılaştırırsınız hani ikisi de izometrik ya.
En az 9-10 karakterin skilleri flash molotof smoke. Saymayı unuttuysanız hatırlatayım dedim.

Konu başlığında çökecek yazıyor hayırdır ne bu atarlanma CS'yi sen mi yaptın? Bir oyuncu azalması olur fakat tamamen bitmez. Fanboyluk yapıp gelmeyin buraya. Zamanında Valorant çıkacağı zamanda CS'yi bitirecek dedi senin gibi insanlar şimdi Valorant'a diyorlar. Sakin olun.

Ben hiçbir zaman bitecek demedim iki oyunada. Sizin gibi insanlar deyip genelleme yapmanız da hoşmuş. Valorant tamamen bitecek diyen çok nadir insan vardır. Bence yazdıklarımı tamamen okuyun derim.
 
Bunca yıl boşa beklediler ama harbiden yeni gelecek güncelleme baya hoş duruyor.
Yeni Valvenin videolarını izledim keyfim yerine geldi.
 
Valve ile Riot'un rekabete gireceğini pek sanmıyorum Valve bence çok rahat takılan bir şirket yani bunu yaptık kullanın lan diyecek bir şirket bu satmazsa öbürü satar gibi ama Riot oyuncu kitlesine çok kulak veren bir şirket bence, gabe sorsan Riot'u varlığından bile haberi yoktur benim düşüncem böyle CS2 yapmasının sebebleride şu olabilir.
+ Yapacak iş kalmadı ne yapsak acaba ofisi falanda süpürdük.
-Kanka CS:GO diye bir oyunumuz vardı onumu geliştirsek biraz.
+Olur kanka bize de yapacak iş olur hem de.

Adamların zaten Steam'i var güncelleme getirmeselerde olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı