CS 2 çıktığında Valorant'ın çöküşe geçeceği gerçeği

Steam 2 hesap kullanıyorum birini sinirden hile açtım zevkine VAC ban yedim ve öteki hesabımda şu anda FACEIT oynuyorum VAC banlı hesabımda DotA 2 vs falan oynuyorum CS:GO'nun üstüne güncelleme geleceği için CS2 güncellemesi VAC banı kaldıracaklarını sanmıyorum
 
CS'nin Valorant'tan iyi olduğu gerçeğini kabul edemeyenler CS oynamayı beceremeyen arkadaşlar zaten. CS oynayan birisi kolaylıkla Valorant'a alışabilir fakat Valorant oynayan birisi kolayca CS'ye alışamaz. Riot'a köklü firma, oyunları kolay kolay bitmez diyen arkadaşlara Valve'ın PC oyun sektörünü şaha kaldırdığı gerçeğini, CS'nin zamanında rakipsiz olduğu gerçeğini ve Riot'un LoR'un hypeından sonra hemen söndüğü gerçeğini hatırlatmak isterim. Fanboyluk değil bu, bunlar gerçekler. Asıl Valorant diyerek siz fanboyluk yapıyorsunuz. Her gün oyunda ailevi değerlerinize ve dini değerlerinize küfür edilmesini istiyorsanız Valorant oynamaya devam edin. Riot Games oyunları hiçbir zaman Valve oyunları kadar iyi olamadı. LoL ve Dota'yı söyleyerek boş yapacak arkadaşlara LoL'ün Dota'nın çakması olarak çıktığını, TFT'nin Dota Underlords'dan sonra benzer şekilde çıktığını, Valorant'ın ise Overwatch-CS karışımı bir oyun olduğunu tekrardan hatırlatmak isterim.

CS'yi bitiren şeyin hileciler ve Ruslar olduğu gerçeği RDR2'nin GOTY alamaması kadar üzücü.
 
Herkes Valorant oynayabilir de herkes CS:GO oynayamaz. Zaten Counter-Strike dediğin oyun FPS/Shooter'ın atasıdır yani bundan 2-3 sene önce çıkmış bir oyunun böyle köklü bir oyunu bitirebileceğini düşünmek bile hata.
 
Valorant birkaç oyunun karışımı. CS:GO'ya rakip olarak çıkarılmış bir oyun. 2014 de ki görüntüleriden çok bir farkı yok beta da bile 2014'ten daha kötü gözüküyordu. Oyun bug dolu karakter çeşitliliği falan güzel hoş ama oyunda denge yok. Bir de oyunun ortamından bahsetmeye gerek bile yok :D oyun çocuksu grafiklere silahlara sahip adama sıktığında kan bile çıkmıyor vuruş hissi yok. %30-%40'ı kadın oyuncuların oluşturduğu bir topluluk o yüzden CS'ye göre daha renkli olması normal boş oyun.

Hala aynı fikirdeyim :)
 
CS adam oyunudur; taktik, oyun okuma, harita bilgisi, tecrübe, aim ve daha nicelerini gerektirir. Valorant ise çocuk oyunudur; tecrübe gerektirmez, aim ihtiyacı CS'ye göre kat kat azdır. Zaten 5- 10 saatlik Valorant gameplayimden gördüğüm kadarıyla oyunu çoğunlukla küçük çocuklar ve kızlar oynuyor. CS oynayın. Erkek olun.
 

Geri
Yukarı