CS 2 dosyalarını CS:GO dizinine taşıyıp CS 2 oynamak

CyberNexus

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben CS2 ile ilgili bir yöntem buldum. Benim hesabıma hala gelmedi, ama şöyle bir yöntem buldum ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem; internetten bir dosya buldum gerçekten CS2'nin dosyaları yaklaşık boyutu 15 GB. Bu dosyaları indirdim CS:GO'nun kendi orijinal dosyaların içine attım. Bu arada hiçbir şekilde Online giremiyorum, rekabetçi maçlı falan olsun (sadece botlar ile oynayabiliyorum, ama olsun sonuçta oyunu test ettim mi ettim). Oyuna ben de baktım “evet oyun çok parlak”, sanki normal CS:GO'da parlaklığı fullemişim hissiyatı var. Glock'un sesini çok beğendim, AK-47'nin olsun güzel yani. Ama hepinizin bildiği üzere aşırı bir optimizasyon sorunu var gerçekten. Yani tamam CS:GO'da ortalama 300 FPS oynuyorum, CS2'de 200, 230'lara indi. Şimdi diyecekseniz “normal, grafiklerden vs.” ama durum öyle değil arkadaşlar. Sonuçta CS:GO yıllardır nasıl bilinen bir oyun “çoğu hatta tüm bilgisayarların oynayabileceği bir oyun.” Eğer yazın tam sürümü çıktığında da böyle bir optimizasyon sorunu olursa oyuncu kaybı olabilir. Çünkü oyunun gerçekten FPS sorunu var. Ne kadar grafikler düzelse, daha güzel olsa “bu oyun tüm bilgisayarlarda oynattırıyor” deditdirmeli.

Valve gibi bir firmadan bahsediyoruz. Tam çıktığında belirttiğiniz gibi performans sorunları olması imkansız diyebilirim. İlk sürümler olduğu için gayet normal. Hile vb. sorunlarına rağmen 1M aktif oyunculu bir oyunu batırmayı göze almazlar. CS 2'yi beğenmenize sevindim 🙂

Y
Valve gibi bir firmadan bahsediyoruz. Tam çıktığında belirttiğiniz gibi performans sorunları olması imkansız diyebilirim. İlk sürümler olduğu için gayet normal. Hile vb. sorunlarına rağmen 1M aktif oyunculu bir oyunu batırmayı göze almazlar. CS 2'yi beğenmenize sevindim 🙂
Yaa aslında evet yıl 2012 CS:GO çıkıyor! Onda da ilk baş baya büyük optimizasyon sorunu, FPS sorunu vardı sonradan düzelttiler. Umarım bunda da böyle bir şey yaşanır.

Dosyalarda virüs var mı? Ayrıca diziye taşımadan da oynayabiliyordunuz sanırsam. Ve sakın normal CS:GO girmeyin o dosyalar dizindeyken.
Tamam teşekkürler.

Dosyalarda virüs var mı? Ayrıca diziye taşımadan da oynayabiliyordunuz sanırsam. Ve sakın normal CS:GO girmeyin o dosyalar dizindeyken.
Yok herhangi bir virüs yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı