CS 2 için hangi işletim sistemi kurulmalı?

Ram artırırsanız oyunda takılmalar azalır. Drop yemezsiz fps pek farklılık olmaz 3 5 fps etkiler anca
Arkadaşın dediği gibi 3-5 FPS daha artar ama en azından drop yemiyor olursun.

Hocam Linux kurulduğunda Kernel değişimi ile beraber ortalama 20FPS daha fazla alır ve kasma donma sorunu yaşamaz.
Hocam arkadaş belki Linux kullanmasını bilmiyor. AtlasOS windows 10 'un aynısı sadece birkaç değişimi var.

AtlasOS güvenilir bir araçtır. Bende RTX 4060 aldığım için ne yazık ki Windows kullanmak zorundayım.

Hocam arkadaş belki Linux kullanmasını bilmiyor. AtlasOS windows 10 'un aynısı sadece birkaç değişimi var.
Hocam bazı insanlar ince ayar yapmaktan korkuyor veya benim gibi üşeniyor. Bu sebeple AtlasOS kullanması daha mantıklı olur.

AtlasOS güvenilir bir araçtır. Bende RTX 4060 aldığım için ne yazık ki Windows kullanmak zorundayım.

Hocam bazı insanlar ince ayar yapmaktan korkuyor veya benim gibi üşeniyor. Bu sebeple AtlasOS kullanması daha mantıklı olur.
Sıfır Windows 10 Home kurulumu yaptıktan sonra mı kuruluyor AtlasOS?

Hocam arkadaş belki Linux kullanmasını bilmiyor.

Hocam CachyOS Linux'ta kod yazmanıza gerek yok. Kendi mağazası fazlasıyla yetiyor.

Sıfır Windows 10 Home kurulumu yaptıktan sonra mı kuruluyor AtlasOS?

Güncellemeleri yaptıktan sonra kurulabiliyor. Aşağıda attığım yerden indirebilir ve nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Hocam CachyOS Linux'ta kod yazmanıza gerek yok. Kendi mağazası fazlasıyla yetiyor.

Güncellemeleri yaptıktan sonra kurulabiliyor. Aşağıda attığım yerden indirebilir ve nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

CS 2 de FPS artışı yapacak mı bir deneyeyim bakalım.

Linux'un oyun performansı yavaş değil. Ben RDR2'de Windows'a göre 10-20 FPS kadar fazla alıyordum.

%0.1 FPS'e katkısı olur. Yani ortalama FPS'e pek bir şey yapmaz.
O zaman kurmaya da gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı