CS 2 için hangi işletim sistemi kurulmalı?

Arkadaş başka oyunları oynamak isterse her şeyi açıyor mu? Arkadaşım kullanıyor bazı oyunları açamıyordu
Hocam online oyunların bazılarını açamıyor. O da Anti-Cheat'in desteklememesinden veya oyun yapımcısının Linux'a kapatmasından kaynaklı. Yoksa Wine ile beraber çoğu oyunu oynayabilirsiniz.

Bu linkten hangi oyunları oynayabileceğinizi görebilirsiniz.

O zaman kurmaya da gerek yok.
Kasma veya donma sorunu yaşıyorsanız onu düzeltiyor.

O zaman kurmaya da gerek yok.
Bu arada hocam sadece Valve oyunlarını oynayacaksanız bence Linux kurun. Aşağıda attığım yerde yazılanlara bakabilirsiniz. Ayrıca kurulumdan korkuyorsanız ben kurarım.

Windows 10 Home hiç bir şey yapmadan indirdim. Her hangi bir kasma donma yok.

Hocam kurmayı biliyorsanız AtlasOS kurun. AtlasOS işlemciyi az kullanan RAM'i az kullanan içinde çok az uygulama bulunan oyunda FPS almanı sağlayan bir işletim sistemi. Şöyle düşünün. Windows'un modlanmış hali yani. Windows'la aynı sadece modlanmış. Hocam ya da bilgisayarınıza 8 GB daha ekleyin ve Windows 10 kurabilirsiniz.

Ghost Spectre de daha iyi performans almıştım ben spectreyi de denese iyi olur. (bakmadan yazmışım konu çözülmüş)

Ghost Spectre de daha iyi performans almıştım ben spectreyi de denese iyi olur. (bakmadan yazmışım konu çözülmüş)
Öneriniz için teşekkürler. Açıkçası Lite sürümleri Windows yumuşak geçişleri kaybettiği için pek geçmek istemedim. Daha estetik olsun diye.

Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim. Bu arada hangi dağıtımı kurdunuz? Ve hangi çekirdeği kullanıyorsunuz? Ben şu anda CachyOS ve Gnome pencere yöneticisi ile beraber Bore-Kernel kullanıyorum.
KDE Neon kurdum hocam, Plasma 6. Bore-Kernel araştırdım ama kurmayı başaramadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı