CS 2 mi, Valorant mı?

Muratt1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bildiğiniz gibi CS 2 açık betaya çıktı ve seçkin olup rankı olan herkese geldi. Daha önce Valorant ve CS:GO oynamışlığım da var, CS:GO'da rankım altın nova bir, Valorant'ta ise altındım. Şimdi yeni çıkan CS 2 oyununu da oynadım gayet hoş bir oyun sadece optimizasyon sıkıntısı var. Sizce Valorant mı CS 2 mi? Şahsen ben CS derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bildiğiniz gibi CS 2 açık betaya çıktı ve seçkin olup rankı olan herkese geldi. Daha önce Valorant ve CS:GO oynamışlığım da var, CS:GO'da rankım altın nova bir, Valorant'ta ise altındım. Şimdi yeni çıkan CS 2 oyununu da oynadım gayet hoş bir oyun sadece optimizasyon sıkıntısı var. Sizce Valorant mı CS 2 mi? Şahsen ben CS derim.
CS2 yi tercih ederim benim için herzaman valoranttan üstündür.

CS oyuncusuyum ayrıyeten arada sırada Valorantta oynuyorum, CS2'nin optimizasyon sıkıntıları, bugları ve daha çok hata var. Oyun resmi olarak çıkana kadar bu buglar optimizasyon sıkıntıları vb. şeyler çözülecek, fakat optimizasyon ve hatalardan rahatsız oluyorsanız oyun resmi olarak çıkana kadar ya CS:GO ya da Valorant oynamanızı öneririm.

Kişiden kişiye değişir. Ben ikisinde oynarım. Birisi çocukluğumun oyunu. Biride şu an aktif oynadığım oyun. Valorant biraz daha akıl oyunlarıyla dolu bir oyun. CS ise direk aime odaklı bir oyun. Valorant'ta aimden çok gamesense dediğimiz olay ön planda yani skillerimizi doğru ve mantıklı bir şekilde kullanmak önemli. CS'de işe bam bam vur geç. Ben öyle skille falan uğraşamam diyorsan CS oynayacaksın direkt. Ben dediğim gibi ayrım yapmam ikisini de oynarım.

CS2 tam oturunca asıl rekabet belli olacak gibi duruyor. Çünkü oyunda aşırı derece optimizasyon sorunu var, ama bunlar düzeltilmeyecek hatalar değil. Düzelince CS2’nin önde olacağını düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı