CS 2 seçkin parasını çıkartır mı?

Merhaba, ben CS2 seçkin almayı düşünüyorum ve 2 tane sorum olacak. İlk olarak CS2'yi severek oynuyorum eğer seçkin satın alırsam oyun bana ne kadar zamanda kendi parasını çıkartır? Ortalama bir şansla tabii ki. Bu süre uzun bir süreyse bile yine de almayı düşünüyorum ama süre hakkında bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim. İkinci olarak da biliyorsunuz Steam artık Türk lirası üzerinden satış yapmayacak. Şu anda CS2 seçkin 15 dolar 15 dolar zaten yaklaşık olarak 400 TL'ye tekabül ediyor, Steam 15 dolarlık bir oyuna yaklaşık 7.50 dolar gibi bir fiyat konulmasını öneriyor, bunu CS2'ye de yapar mı? Yani 20 Kasım'ı bekleyip oyunu o zaman alayım mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Daha bugün ve geçen hafta rüyalar ve kabuslar kasası düşürdüm 48 lira bu kasa rahat çıkartıyor.
 
Doldurmak için rekebetçi oynayıp kazanman lazım 2 k veriyor kazanınca kolay kasılıo zaten başlarda rahat rahat toplarsın kasalaları.

Teşekkür ederim ölüm kalımla yaptım bir kerede bayağı bir oynamam gerekti. Bu kasalar çarşamba günümü yenileniyor yoksa sen ne zaman doldurup alırsanız bir daha ki yenilenme süresi değişiyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı