CS 2'de seçkin almak parasını çıkarır mı?

Bu kasanın düşme ihtimali bıçakların nadirliği kadar var neredeyse. Discord'taki CS oynadığım birisiyle sohbetim sırasında bir kaç yıldır oyunu oynadığını ve benim düşürdüğüm 15 dolarlık kasanın veya ona yakın başka bir kasanın bile düşmediğini söylemişti.

Eğer bu kasa çıkacak diye gaza gelip oynamaya kalkarsa kendisini biraz "çileşek" duruma düşürür. CS'ye 1.6 ile başlamak zorunda kaldım ofis laptopum yüzünden sonrasında hep CS:GO oynamak istemişimdir. 2 yıl önce öyle oldu ve şimdi CS2 bile geldi ama söylentilerin çoğuna göre 2019'dan beri hileci problemi var tıpkı çoğu rekabetçi oyunda olduğu gibi.

Bazı şeylere katlanırım diyorsa, yani kafaya takmam her türlü sinirlenmeden eğlenceme bakarım diyorsa, o kasanın çıkması için uğraşabilir. Ama bu direk kendisiyle kumar oynamak gibi bana kalırsa.

NOT: Zira bende o 15 dolarlık kasa düştükten sonra da çıkardığım diğer kasalar o fiyatın yanından bile geçmedi.
Yine de var mı var, düşebilir hocam. Benim 2 arkadaşıma da düştü ama bizdeki o şans nerede?

Haftada 1 otomatik mi veriyor yoksa seviye atladıkça mı?
Haftada bir seviye atladıkça veriyor.

Aşırı şanslı değilsen, ortalama drop düşüşleri ile yılı bile geçebilir o hedefin.
Sana şöyle bir öneride bulunayım. Düzenli cs oyuncusu isen para verip seçkin alınır. Vac tabi ki kötü ancak seçkinle oynamak kısmen daha iyidir. Ek olarak şuanki operasyona 16 dolarlık bilet alıp 40 puan topladıktan sonra 20 adet fever case alabilirsiniz. Pazarda 2 dolar civarından satılıyor. 16$ = 35-40$ olarak bakabilirsiniz. İmkanınız varsa önce seçkin daha sonra da operasyon bileti tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı