CS 2'de seçkin almak parasını çıkarır mı?

CS2'de seçkin almayı düşünüyorum eğer alırsam aldığım fiyatın kat kat üstünü geri alır mıyım?
Aşırı şanssız biri olarak maksimum 2.5 dolarlık kasa düştü 2 senedir ama parasını fazlasıyla çıkarttım.

Arkadaşlara 130 dolarlık kasa çıktı, 130 doları cepleme ihtimaliniz var yani.

Yıllar sonra kat ve kat üstünü alırsın ya da aylar sonra sadece parasını karşılarsın. Kasalar komisyonlarla birlikte 1,50 USD ile 0,20 USD arası kazanım sağlıyor. Tabii ki de 0.20 USD sularındaki kasalar daha fazla çıkıyor. Eğer şanslıysan 15 USD'lik kasa düşürebilirsin ki bende öyle oldu onla da GTA 5 aldım mesela 2 yıl önce nerdeyse.

Yıllar sonra kat ve kat üstünü alırsın ya da aylar sonra sadece parasını karşılarsın. Kasalar komisyonlarla birlikte 1,50 USD ile 0,20 USD arası kazanım sağlıyor. Tabii ki de 0.20 USD sularındaki kasalar daha fazla çıkıyor. Eğer şanslıysan 15 USD'lik kasa düşürebilirsin ki bende öyle oldu onla da GTA 5 aldım mesela 2 yıl önce nerdeyse.
IMG_2788.jpeg

CS2'de seçkin almayı düşünüyorum eğer alırsam aldığım fiyatın kat kat üstünü geri alır mıyım?
Fazlası ile çıkarırsın. Dolara geçmeden önce 200 TL almıştım toplamda bana getirisi 1 yıl içerisinde 15 dolar oldu. 0.20-0.60 arası değerde kasalar geliyordu genelde bide 2-3 arkadaş edindim onlarda ufak tefek hediyeler attı. Sonuçta CS seçkin almamla birlikte hediye skinler ile toplamda 25-30 dolar yaptım.

He bide bu bilet olayını getirdiler 3-5 tane de onunla alırsan biletten de en az 50-60 Euro yaparsın ama her gece 4-5 saat oynaman gerekir.

Bu kasanın düşme ihtimali bıçakların nadirliği kadar var neredeyse. Discord'taki CS oynadığım birisiyle sohbetim sırasında bir kaç yıldır oyunu oynadığını ve benim düşürdüğüm 15 dolarlık kasanın veya ona yakın başka bir kasanın bile düşmediğini söylemişti.

Eğer bu kasa çıkacak diye gaza gelip oynamaya kalkarsa kendisini biraz "çileşek" duruma düşürür. CS'ye 1.6 ile başlamak zorunda kaldım ofis laptopum yüzünden sonrasında hep CS:GO oynamak istemişimdir. 2 yıl önce öyle oldu ve şimdi CS2 bile geldi ama söylentilerin çoğuna göre 2019'dan beri hileci problemi var tıpkı çoğu rekabetçi oyunda olduğu gibi.

Bazı şeylere katlanırım diyorsa, yani kafaya takmam her türlü sinirlenmeden eğlenceme bakarım diyorsa, o kasanın çıkması için uğraşabilir. Ama bu direk kendisiyle kumar oynamak gibi bana kalırsa.

NOT: Zira bende o 15 dolarlık kasa düştükten sonra da çıkardığım diğer kasalar o fiyatın yanından bile geçmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı