CS 2'den memnun musunuz?

CS GO ilk çıktığında da problemleri vardı gibi şeyleri bırakın kenara. Arkadaşlar şu sürece bakınca CS 2 ekibinin ne kadar vizyonsuz olduğunu hala göremediniz? Sadece kasadan yüz milyonlar kazanıyorsun, ekibe 5 6 kişi koyuyorsun hem vizyonsuz, hem amatör. Ben bunlara ortalama game developer bile demem yaptıkları oyundan. Röportajlarına bakın, adamlar oyunlarının BİRAZCIK eksik ama ÇOK güzel olduğunu düşünüyorlar. Gaben akrabalarını mı koydu bu oyunun başına bilmiyorum, bi oyun bu kadar boktan yönetilebilir her yönüyle. Sıkıntı şu, adamlar sorunları görmüyorlar. Hani LOTR dizisi gibi , "YOO GÜZEL YAPTIK DİZİYİ QNQ SORUN SİZDE... TROLLSÜNÜZ..."

En basiti şu competitive rank sistemine bakın. Her map için 10 win gerekiyor, 1 hafta oyuna girmezsen sıfırlanıyor :D AHAHAHAH bunu oyuna koyan beyinden ne bekliyorsun?
 
Her akşam kısıtlı zamanım olduğundan maksimum 5 maç oynuyorum. İkisinde kesin her gördüğünde headshot atanlar ve sis içinden seni ne hikmetse görüp vuranlar mevcut. Bu yüzden verdiği tatta "eh işte" oluyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı