CS 2'nin ve Valorant'ın iyi yanları

Valve CS'ye bakmaz ise birkaç yıl içinde ca çöküşe gecektir umarım Valve böyle bir şey yaşanmaz bakalım ama Valve güvenemiyorum.
Size de önyargılarınızı yikmanizi tavsiye ederim.
Önyargı yıkılır yıkılmasına da ben yıkana kadar Valorant diye bir oyun kalır mı onu bilemem.

Büyük oyunların çökmesi de çok zor oluyor hocam şu an Riot hiçbir şey yaomasa oyuna bitti demek içinmin 3 yıl falan lazım.

Bak Riot çocuk oyuncuları yanına çekmeyi başardı keşke oyunu biraz daha gerçekçiliğe yakın yapsaydı da Valorant kitlesinin yaşını 7-14 arasında tutmasaydı ben o oyuna başladığım da CS'de ki Ruslara şükür ettiğimi bilirim. :D

Bak Riot çocuk oyuncuları yanına çekmeyi başardı keşke oyunu biraz daha gerçekçiliğe yakın yapsaydı da Valorant kitlesinin yaşını 7-14 arasında tutmasaydı ben o oyuna başladığım da CS'de ki Ruslara şükür ettiğimi bilirim. :D

Öyle hocam da gümüşten sonra azalıyor bu troller oraya kadar da bir takim bulursanız 3-4 kişi çok rahat edersiniz.

Öyle hocam da gümüşten sonra azalıyor bu troller oraya kadar da bir takim bulursanız 3-4 kişi çok rahat edersiniz.
Yani ondan sonra zaten hiç yüzüne dahi bakmadım bir şans verme gereği de duymadım. Açıkçası Valve şu sıralar epey aktif ve gündem de umarım hem TF2 için hem de CS 2 için güzel bir döneme adım atar.

Yani ondan sonra zaten hiç yüzüne dahi bakmadım bir şans verme gereği de duymadım. Açıkçası Valve şu sıralar epey aktif ve gündem de umarım hem TF2 için hem de CS 2 için güzel bir döneme adım atar.

CS 2 için olabilir hocam ama Valve denen şirket şu saaten sonra TF 2'ye adam fivi bir guncelleme getirmez gibime geliyor.

CS 2 için olabilir hocam ama Valve denen şirket şu saaten sonra TF 2'ye adam fivi bir guncelleme getirmez gibime geliyor.

Valve bayağı tembel adamlar kendileri değil de Steam atölyesin de ki oyuncuların yaptığı eşyalara ve maplere talipler Valve'nin TF2 için bu gönderisini okuduktan sonra bende TF2ye ait umutlar tekrar körüklendi. :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230326-122700_Steam.jpg
    Screenshot_20230326-122700_Steam.jpg
    125,7 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20230326-122654_Steam.jpg
    Screenshot_20230326-122654_Steam.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 32
  • Screenshot_20230326-122646_Steam.jpg
    Screenshot_20230326-122646_Steam.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 37
Valve bayağı tembel adamlar kendileri değil de Steam atölyesin de ki oyuncuların yaptığı eşyalara ve maplere talipler Valve'nin TF2 için bu gönderisini okuduktan sonra bende TF2ye ait umutlar tekrar körüklendi. :D

Umarım hocam TF2 tekrar oynanır çok severek oynadığım bir oyundu.

Valorant'ı Overwatch 2 ile karşılaştırmak daha mantıklı değil mi? Sonuçta heroların çoğu özelliği Overwatch'tan çalma.

CS'nin Valorant'a göre artılarına şunları da ekleyebiliriz;
Daha fazla silah çeşitliliği
Map çeşitliliği
Map seçme

Valorant'ı çıktığından beri oynadım ve gram taktiksellik yok. Ayrıca CS:GO oyuncu sayısı rekorları kırıyor hala Valorant tahtta falan diyorsunuz onu da anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı