CS fanboyları CS'yi neden seviyor?

Eğlenceli çünkü. Toxic olanlar seviyor çünkü dünya onlara güzel. Normal oyuncular seviyor çünkü başka oyunların sunmadığı güzel bir şablonu var. AWP mekanikleri, ak47, oynatıyor adama. Zenginler skin için oynuyor.
 
Fanboy değilim ama Valorant'yla karsilastirdim grafik farkı atış hissiyatı gerçekçilik P2W olmamasi zorluğu olduğu için seviyorum ve gerçekçiligi olsun hersekilde daha güzel ama FPS oyunlarının en iyisi bence R6 deyim bitirim.
 
Ben çok eskiden cs 1.6 oynuyordum. Sonra kuzenim CS go yüklemişti bilgisayarına ve çok sevmiştim. Bir nevi misafir çocuğu gibiydim :D ben çok eskiden oynadığım için CS go seviyorum fakat bu gün CS go oynamıyorum. Çocukken hep öldürüyorlardı beni bu sorun değildi ama kuzenimin bilgisayarı artık emekliye ayrılmaya başlamıştı ve ben de o günden sonra CS go oynayamadım. Olsa yine oynarım. Hala arada sırada Half Life ya da CS 1.6 açıp oynarım. Ciddi havasını seviyorum CS' nin.
 
Şimdi bildiğim kadarıyla CS'nin Türkiye sunucusu yok, e grafikler deseniz malum ortalık zaten para vermediğiniz sürece hile kaynıyor. Toxic kitle çok fazla. Ben anlamıyorum, neredeyse açılan her konuda CS fan boyları demiş ki CS candır falan ben anlamıyorum. CS oynayanlar CS'yi neden Valorant'tan üstün buluyor?
Not: CS oynamıyorum, Valorant oynuyorum ama CS nedir onu biliyorum.

CS fanboy derken sanki hakaret etmişsin. Para vermezsen hile gelir diyorsun. Sende bir kere olsun para ver adamlar hayrına mı yaptı milyar dolarlık oyunu?
Valorant'da çoluk çocuktan küfür yemeyi seviyorsan. Çocuk oyunu gibi oyun oynamayı seviyorsan o senin zevkin karışamayız. Hiç CS:GO oynamadıysan demek ki yaşın küçük çünkü Valorant'dan önce CS vardı hatta alternatifi yoktu. Sen Valorant seviyorsun biz CS:GO. Neden fanboy misali kelimelerle seninle aynı fikirde olmayan insanları aşağılıyorsun?
 
Bence Source oyunun mekanikleri diğerlerinden daha iyi. Strafe, bhop vs. vs. Her şeyiyle güzel oyun.
 
Spreyi, mekanikleri, genel olarak her şeyini daha üstün bulduğumuz için seviyoruz. Çocuk oyunu gibi gözükmüyor benim gözüme. Valorant'a bakınca Roblox gibi geliyor. 18 yaş üstü şu oyunu nasıl oynayabiliyor diye düşünüyorum.

Saçma sapan yetenekler, tuhaf karakterler olmadığından dolayı da seviyorum. Hileler ve serverların dandikliği de eksileri tabi.
 

Geri
Yukarı