Çözüldü CS:GO 144 Hz monitörde 60 Hz çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar 1920 X 1080 144 Hz oynuyordum. Arkadaşım 1024 X 768'e almamı söyledi. Alışamadım geri 1080p çektim ama 60 Hz çalışıyor.

Görüntü ayarlarından 144 Hz'de. Masaüstünde 144 oyunda 60 oluyor.

Kablo ile alakalı değil çözünürlük değişince oldu. Lütfen kablo türünü falan sormayın.

Edit: Ayarları sıfırladım olmadı.

Arkadaşlar 1920 X 1080 144 Hz oynuyordum. Arkadaşım 1024 X 768'e almamı söyledi. Alışamadım geri 1080p çektim ama 60 Hz çalışıyor.

Görüntü ayarlarından 144 Hz'de. Masaüstünde 144 oyunda 60 oluyor.

Kablo ile alakalı değil çözünürlük değişince oldu. Lütfen kablo türünü falan sormayın.

Edit: Ayarları sıfırladım olmadı.

Oyunun başlangıç seçeneklerine gir ve oraya -freq 144 yaz.

Teşekkür ederim herkese. Sorun düzeldi.
Oyunda 1024x768 aldıktan sonra masaüstü çözünürlüğünü değiştirmeyin olduğu gibi kalsın ve başlangıç seçeneğine -freq 144 yazın öyle çalışması lazım.
Hocam bunun ne gibi avantajı var aldım fakat görüntü çamur oluyor.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim herkese. Sorun düzeldi.

Hocam bunun ne gibi avantajı var aldım fakat görüntü çamur oluyor.

1024x768 genelde orta seviyenin altındaki bilgisayar kullananlar için FPS artırmak adına mükemmel bir çözünürlüktür ve bunun yanı sıra çoğu e sporcu da bu ayarda oynar. Fazla bir numarası yok yani ha PC'niz iyi ise farklı çözünürlükler de deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı