CS:GO 2020 RMR sticker kapsülleri ne zaman kaldırılacak?

Arkadaşlar bu yatırımdır ileride değerlendirmedir bunları 2 yıldır nerdeyse her gün araştırıyorum ve bu oyunu birkaç yıldır oynuyorum ve keşke daha önceden de böyle araştırma yapsaydım da yatırıp milyoner olsaydım diyorum çünkü eskiden 100-150 lira olan stickerların bazıları şuan 17-18 bin liraya gidiyor ve maddi durumu da iyi birisiyim yani o stickerlardan 50 tane alsam (5000 lira) tanesini 15bine satsam ortalama 750bin lira gelirdi o kazandığım paranın da yarısını tekrar bassam tahmin edin kaç binler kaç milyonlar kazanmıştım. Ama artık öyle çok fazla bir artış beklemeyin çünkü 2-3 yıldır artık çoğu kişi bunun mantığını çözdü ve bu sene çok daha fazla kişi bu olayı çözdü ve şuan bütün paralarını 2020 RMR kapsül ve stickerlarına bastılar çünkü geçen sene bir tek bunlar geldi herkses kapsül gelse de yatırım yapsam diye bekliyordu. Ben de öyle yaptım 250 tane açtım şuan saklıyorum ancak eminim ki çok az değerlenecek araştırdım baktım şuan mesela 0.30 kuruşa giden stickerlar emin olun seneye bile anca 1-2 liraya gidecek kapsüller 2 lira seneye 5 en fazla 6-7 liraya gidecek. 750 tane alsanız 1500 lira seneye tanesini 6 liradan satsanız (Steam'in ve CS'nin kesim payını hesaplayarak yazıyorum) elinize tam 3913,05 TL geçecek. 1500 lirası aldığınız stickerların parası 3913-1500 = 2413 TL kaar elde etmiş olacaksınız 1 senede bu da aylık 200TL bedavadan kazanmışsınız demek olacak. Bence 2413 çok da fazla bir para değil ama gene de kaar etmek isteyenler için gayet yeterli ancak benim düşüncem şu ki 6 liradan aşağı olacak gibi çünkü çok fazla satıldı çok fazla depolandı kaar payınız az olacak ancak yine de kaar elde edeceksiniz.
O zamanlarda biri size yatırım yapmayı önerseydi de muhtemelen yapmazdınız çünkü değerlendiklerinin örneği yoktu şimdi her yer örnek. Herkes yatırım yapmadan önce yatırım yapacağı yerin güvenilirliğini sorgular. CS ve Steam şimdiye kadar yarattığı ekosistem sayesinde yatırımcısını üzmedi o yüzden çok güvenilir görünüyor. Ama bir oyunu yatırım alanı olarak görmek ne kadar doğru? Bugüne kadar yeni bir CS oyununun çıkmayacağını kim bilebilirdi? Muhtemelen bir gün mevcut yatırımı olan herkesin yatırımı elinde patlayacak. İçeriden bilgi almazlarsa takas siteleri de dahil olur bu duruma.
 
Tahminimce indirim bittiğinde kapsülün fiyatları aşırı artacak gibi diğerlerinden farkı altın çıkartmalı takım logolarının bulunması.

Aşırı artmasını bekleme, piyasada çok fazla olduğundan dolayı fiyatlar belirli bir süre böyle kalacaktır. Ekim, Kasım aylarında 3 - 4 lirayı bulacaktır.
 
Allah ömür verirse yaşayıp göreceğiz hocam. Ben envanterimi satıp riskimi aldım. Hertürlü yükseleceği kesin de miktarı belirsiz 🙂🙂
 

Yeni konular

Geri
Yukarı