CS:GO 3. taraf yazılım algılayıp VAC verdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eren Aydn

Femtopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireyim. CS:GO'ya girdim bir yerden bir crack indirmiştim, CS'ye girdikten sonra basit eğlence başlat dedim 10 saniye sonra durdurdu ve 3. parti yazılım yüklenmiş dedi attı oyundan tekrar girdiğimde kırmızı yazı karşıladı :(. Arkadaşlar hesapta madalyalarım vardı ve şu an ban nasıl kalkacak bilmiyorum. Acaba maçlarımı inceleyin falan desem kalkar mı? Lütfen yardımcı olun hesabım çok iyi idi!

VAC ban maalesef kalkmıyor.

VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz.

Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır. Eğer toplulukla Valve Anti-Hile konusunda tartışma yapmak istiyorsanız, bunu buraya giderek gerçekleştirebilirsiniz.

Satın hesabı hocam VAC kalkmaz daha da yani nereden indirdiniz böyle ben hiç böyle bir şey yaşamadım.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Direkt konuya gireyim. CS:GO'ya girdim bir yerden bir crack indirmiştim, CS'ye girdikten sonra basit eğlence başlat dedim 10 saniye sonra durdurdu ve 3. parti yazılım yüklenmiş dedi attı oyundan tekrar girdiğimde kırmızı yazı karşıladı :(. Arkadaşlar hesapta madalyalarım vardı ve şu an ban nasıl kalkacak bilmiyorum. Acaba maçlarımı inceleyin falan desem kalkar mı? Lütfen yardımcı olun hesabım çok iyi idi!
Hocam VALVE crack oyun indirirseniz veya başka bir oyuna hile indirseniz ve tespit ederse VALVE ban atıyor.

Sana direk VAC vermiş VAC ban kalkmaz kardeşim yetkililer tarafından atılan bir ban. Eğer itiraz ediyorsanız ticket atın ancak neredeyse kalkması imkansız.

Yanlış yere konu açmışsın kanka, çoğu kişi hile açmasan ban yemezsin der şimdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO İçin En İyi Performans Ayarları Nasıl Yapılır? - Technopat
buradaki adımları yaparken cfg dosyasını oyun klasörüne attım oyuna girdim ve beni de resmi sunucuya almadı. 3. taraf dosya indirilmiş hatası verip oyundan attı. Herhangi bir ceza yemedim ama şimdi bunu görünce korkmadım değil. Daha iki gün oldu bu olay başıma geleli. Bu linkini bıraktığım yazıya yorum yapılsa orada belirticem ama yazılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı