Steam Başkasının yediği CS:GO VAC ban için ne yapılabilir?

Birinizde evet banı ben yedim deyin be aga. Neyse hiçbir şey yapamazsınız. Steam destek VAC banları kaldırmaz eğer ki hatalı bir ban söz konusuysa kendileri inceleme sonucu kaldırırlar. Ama hesabım çalındı, hesabıma başkası girdi cart curt bunlara bakmazlar. Hesabın sorumluluğu size aittir.

@293735

Bu dediklerinizi Valve umursamıyor. Hesabım çalındı, başkası girdi gibi şeylerle yasaklanmayı kaldırma ihtimali yok. Ayrıca IP gibi şeylere bakarak da yasaklanma kaldırmıyorlar.

LoL'de hesabı çalınıp ban yiyen birisinin bu forumda banını açmışlardı belki Valve bu konuda yardımcı olabilir dedim. Ama dediğiniz gibi zor.

LoL'de hesabı çalınıp ban yiyen birisinin bu forumda banını açmışlardı belki Valve bu konuda yardımcı olabilir dedim. Ama dediğiniz gibi zor.
Riot bu konuda iyimser bir firma. Eğer cidden hesabınız çalındıysa ve o sıra hesap ban yediyse kontrol ederler ve doğruysa kaldırırlar. Ama VALVE bu konularda kaale bile almaz hesabın sorumluluğu oyuncuya ait der geçer.

Valve, Riot değil. VAC da Riot'un anti hile sistemi değil. Valve bu konuları çok ciddiye alan bir firma. Hesabınıza ne olursa olsun, tamamen sizin sorumluluğunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı