CS:GO 5 yıl önceki Overwatch ban kalkar mı?

Valve haksız yere ban atmıyor atsa dahil 5 yıl içerisinde kaldırırdı eğer haksız yere yemiş olsaydın kaldırılırdı sadece yazı kalkıyor bir süre sonra o kadar
 
VAC ban ile Overwatch'ın farkı yok, birçok kişi tarafından izlenip karara göre banlanıyorsun. Hile kullanmadıysan bile hile kullanan birinden info almanı bile kapsıyor, VAC'e dönüşmesi önemli değil. Haksız ban diye bir şey olmuyor, tek kişi veya 2-3 kişiden oluşmuyor bu izleyen kitlesi. Ayrıca 5 yıl önce haksız yediğinizi düşünüp konunun üstüne gitmediniz mi? Uğraştığınız halde sonuç alamadıysanız 5 yıl sonra bir şey olacağını zannetmiyorum.
 
Son düzenleme:
VAC ban ile Overwatch'ın farkı yok, onlarca kişi tarafından izlenip karara göre banlanıyorsun. Hile kullanmadıysan bile hile kullanan birinden info almanı bile kapsıyor, VAC'e dönüşmesi önemli değil. Haksız ban diye bir şey olmuyor, tek bir kişi veya 2-3 kişiden oluşmuyor bu izleyen kitlesi. Ayrıca 5 yıl önce haksız yediğinizi düşünüp konunun üstüne gitmediniz mi? Uğraştığınız halde sonuç alamadıysanız 5 yıl sonra bir şey olacağını zannetmiyorum.

Hocam o zaman küçücük bir çocuktum bir maçta iki üç şüpheli vuruşum var diye kimsenin ban yememe sebep olacağını düşünmüyorum. Ayrıca o zamanlar envanter değerim düşük diye bu olayla fazla ilgilenmedim ve yeni bir hesap açtım. Fakat bugün akşam Steam hesabımı incelerken envanterimin çok değerlendiğini gördüm ve kurtarabilmek adına ticket attım umarım bu işi çözerler.
 
5 yıldır banlı olan hesaplara vac ban affı gelmişti diye hatırlıyorum (emin değilim) belki yine getirirler.
 

Geri
Yukarı