CS:GO aim alıştırması nasıl yapılır?

Merhaba, haftada 4 gün filan CS giriyorum akşamları. Her girdiğimde de 15-20 dakika elimi alıştırıyorum. Ama maça girdiğimde adam vuramıyorum. Neyi yanlış yapıyor olabilirim? 4-5 saat oynadıktan sonra maç girdiğimde 35 bile vurduğum oldu. (benim için yüksek bir sayı.) Yani potansiyel var. Ama 15-20 dakikada adam vuramıyorum. Arkadaşım 5 dakika çalışma ile 30 vuruyor. Bu aim çalışmanın bir taktiği filan mı var? Ben düz girip botlara HS atmaya çalışıyorum. Son bir sorum olacaktı. Her girdiğimde sens ayarımı kaybediyorum. Örnek veriyorum, adam Cross'un 30M solunda diyelim. Ben oyuna her yeni gün sonradan girince aim 20 veya 40 m götürüyorum. Biraz oynadıktan sonra buna alışıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aim botz gibi training mapleri gir daha etkili aim geliştirmede ve kasmıcan.
Zaten onlara giriyorum.
Atölye modlarının yanında only hs sunucuları var ve özel sunucuların dm maçları var. Sürekli olarak aynı sens ve dpi ayarında oynarsanız daha kolay alışabilirsiniz. Bazı insanlar daha kolay alışırken bazıları daha geç alışabiliyor bu durum normal. Eğer iyi bir şekilde oynamak istiyorsanız sürekli olarak antrenman yapın.
Hocam CS'de Sens ayarım her zaman aynı. Bilgisayarda da Sens ayarım her zaman aynı. Ama yinede sıkıntı çekiyorum. Acaba uzun süre bilgisayar kullandıktan sonra CS sensi ile ayrı oldukları için mi sıkıntı çekiyorum ?

Muscle memory denilen bir şey var, kendisi onu geliştirmemiz amacıyla tavsiye veriyor. Ayrıca sizin verdiğiniz tavsiyede de "hassasiyeti düşürebildiğin kadar düşür" ve "kendine küçük bir cross seç" tavsiyeleri yanlış, herkesin kendine göre bir tarzı var.
Dostum boşa oynamışsın bu zamana kadar. Yüksek sens oynaması zaman ve bilek ister çok zordur. Crosshair ise daha rahat adam vurman için şeffaf ve normal bir kafa boyutunda olmalı diye düşünüyorum. Yani faceit 8 lvl kadar çıkmış biriyim. O anlattıkların hiçbir işe yaramaz. Aim training , DM , Sens , Crosshair ve Taktik üzerine oynanıyor oyun

Dostum aim çalışmasını her gün düzenli olarak yapman lazım. Yıllardır CS 1.6 ve CS:GO oynadım. Aimini güzelleştirmek istiyorsan kendine güzel bir Crosshair seç küçük olsun biraz. Sensivityi düşürebildiğin kadar düşür. Bir de aim_training mapında a-D peek atmaya çalış Shift ile peek atmak sorun çıkartır. Peek dediğim duvardan çıktıktan sonra adamla karşılaşma anın. Hızlı davranırsan ve bilekten oynayıp fareyi sağlam tutarsan oyunu 3-5 ayda sağlam oynarsın.
Petek atmayı biliyorum ama denemiyorum maçlarda. Nokta Crosshair kullanıyorum.

Zaten onlara giriyorum.

Hocam CS'de Sens ayarım her zaman aynı. Bilgisayarda da Sens ayarım her zaman aynı. Ama yinede sıkıntı çekiyorum. Acaba uzun süre bilgisayar kullandıktan sonra CS sensi ile ayrı oldukları için mi sıkıntı çekiyorum ?
Olabilir, oyun dışı kullanımda da alışabilmek için aynı sens ayarında kullanmayı deneyebilirsin.

Aimbotz veya Dm gir.
Botlarla oynamak yerine ölüm maçını tercih et.
Hocam DM ara sıra giriyorum. Ama elim alışmadığı için oraya girince de kill alamıyorum. Alabilsem bile spray ile alıyorum killeri. Tek tek sıkınca öldüremiyorum. Diğer arkadaşın önerdiği HS DM deneyeceğim. Umarım işime yarar.
Olabilir, oyun dışı kullanımda da alışabilmek için aynı sens ayarında kullanmayı deneyebilirsin.
Hocam birinde 1.6 gibi değerler var diğerinde 2000-3000 gibi değerler var. (Sayılar örnektir.) Eşit olduğunu nasıl anlayabilirim ?

Aim botza gir adam vur, yok deathmatch gir bunlar hiçbir işe yaramaz. Yarar ama çok uzun vakit gerekiyor. Şu an direkt olarak kendini hile açmışsın gibi hissedeceğin formülü veriyorum. Sadece gir 15 dk dene, sonucu kendin göreceksin.

1)Öncelikle atölye üzerinden fy_iceworld veya fy_pool_day gibi küçük fight yard haritalarından birini indir. Ardından bu haritalardan biriyle oyunu kur, botlar haritayı tanısın.

2) Haritayı deathmatch olarak kurduğundan emin ol.

3) Konsola mp_roundtime 5 yaz. Maç süresini 5 dk yapmak için. Çünkü 3 seferden toplamda 15dklık bir ısınma süreci olacak.

4) Ardından yine konsola "mp_damage_headshot_only 1" yaz. Sadece headshot moduna geçirmek için.

5) Ve yine konsola "host_timescale 1.25" komutunu gir. Bu komut oyunu %25 hızlandıracak.

6) 5 dk bittikten sonra bu sefer hızı 1.65 e al. "host_timescale 1.65" Bu da normale göre oyunu %65 hızlandıracak.

7) Tekrar 5 dk geçirdikten sonra tahmin edebileceğin gibi oyunun hızını 2'ye al. Yani 2 katı hızlansın oyun.

8) Son 5dkyı da oynadıktan sonra rekabetçi/basit eğlence/deathmatch girip aradaki farkı gör. Sadece yarım saatte hali hazırdaki performansını 2'ye katlarsın.

Dostum boşa oynamışsın bu zamana kadar. Yüksek sens oynaması zaman ve bilek ister çok zordur. Crosshair ise daha rahat adam vurman için şeffaf ve normal bir kafa boyutunda olmalı diye düşünüyorum. Yani faceit 8 lvl kadar çıkmış biriyim. O anlattıkların hiçbir işe yaramaz. Aim training , DM , Sens , Crosshair ve Taktik üzerine oynanıyor oyun

Şu hayatta herkes low sens oyuncusu değil, isterse adam 1600 dpi 3 sens oynar onun rahatı odur, isterse 400 dpi 2.2 sens oynar onun rahatı odur. İsterse de cross alpha 255 oynar size 4 oynar istediği gibi oynar, nasıl rahat ederse o şekilde oynar. Adam belki de koldan oynayamıyor da bilekten oynuyor ne muamma?

Şu hayatta herkes low sens oyuncusu değil, isterse adam 1600 dpi 3 sens oynar onun rahatı odur, isterse 400 dpi 2.2 sens oynar onun rahatı odur. İsterse de cross alpha 255 oynar size 4 oynar istediği gibi oynar, nasıl rahat ederse o şekilde oynar. Adam belki de koldan oynayamıyor da bilekten oynuyor ne muamma?
Yüksek sens aim bozar bu adam oyunu 7/24 oynamıyor alışması lazım. Zaten kendisi bir süre sonra farkına varıp sens yükseletebilir.

O
Aim botza gir adam vur, yok deathmatch gir bunlar hiçbir işe yaramaz. Yarar ama çok uzun vakit gerekiyor. Şu an direkt olarak kendini hile açmışsın gibi hissedeceğin formülü veriyorum. Sadece gir 15 dk dene, sonucu kendin göreceksin.

1)Öncelikle atölye üzerinden fy_iceworld veya fy_pool_day gibi küçük fight yard haritalarından birini indir. Ardından bu haritalardan biriyle oyunu kur, botlar haritayı tanısın.

2) Haritayı deathmatch olarak kurduğundan emin ol.

3) Konsola mp_roundtime 5 yaz. Maç süresini 5 dk yapmak için. Çünkü 3 seferden toplamda 15dklık bir ısınma süreci olacak.

4) Ardından yine konsola "mp_damage_headshot_only 1" yaz. Sadece headshot moduna geçirmek için.

5) Ve yine konsola "host_timescale 1.25" komutunu gir. Bu komut oyunu %25 hızlandıracak.

6) 5 dk bittikten sonra bu sefer hızı 1.65 e al. "host_timescale 1.65" Bu da normale göre oyunu %65 hızlandıracak.

7) Tekrar 5 dk geçirdikten sonra tahmin edebileceğin gibi oyunun hızını 2'ye al. Yani 2 katı hızlansın oyun.

8) Son 5dkyı da oynadıktan sonra rekabetçi/basit eğlence/deathmatch girip aradaki farkı gör. Sadece yarım saatte hali hazırdaki performansını 2'ye katlarsın.
Oyun hızlanicak derken botlar değil mi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı