CS:GO deagle HS atma alıştırması

Sorun Deagle'de kardeşim.
Hayatımda bu kadar akılsız bir silah görmedim.
Duruyorum, eğiliyorum, ateş ediyorum ve mermi başka bir yere gidiyor...
Deagle'ın olayı bu zaten. Köpek gibi sekiyor, koydu mu oturtuyor. Sen hiç gövdeden 2 vurunca öldüren bir silah gördün mü ssg dışında? Ulan silah küçük awp gibi vuruyor. Bir zahmet köpek gibi de seksin.

Deagle la HS alıştırması olarak ne yapmalıyım? Adama crossu koyuyorum içinden geçiyor mermi. Muhtemelen problem bende sadece deagle değil yani kafaya odaklanmam için ne yapmam lazım? Silah fark etmeksizin.

Şimdi CS:GO'da 64 stick var, kimine göre daha iyi kimine göre daha kötü bir durum bu.
128 stickle oynamak için FACEIT oynamanızı öneririm. Ama gerçekten profesyonel insanlar oynuyor, biraz can sıkıcı olabilir.
2.si ise ekranınızı benim gibi kenarları siyah olarak monitöre ortalamanızı öneririm.
Bu biraz odağı artırıyor. Benim monitörüm 27 inç olduğu için blackbarlı kullanıyorum.
3.sü ise antrenman yapmanızı ve sürekli tek bir oyun oynamak yerine bunun sadece bir oyun olduğunu, rahat ve chill antrenman yaparak, kendinizi geliştirerek deagle Master olabilirsiniz :D

Mantığı çok basit mekaniği oldukça zor.
cl_showpos 1 komutunu konsola yaz. Sol üstteki vel değeri karakterinin hareket hızını temsil ediyor. O değer 0 olduğunda eğer hedef, silah menzili içerisindeyse ve recoil söz konusu değilse mermi tam olarak ekranın ortasına gider. Bunu test ederken crosshair yanıltıcı olabilir. En doğru sonucu küçük bir nokta crosshair verir.

Mermi gitmiyorsa sebep kesinlikle şunlardan biridir;
Velocity değeri 0 değildir.
Hedef, silah menzilinden daha uzaktadır.
Silah recoili sıfırlanmamıştır.

Silahlar için detayları içeren bir tablo var ama bunlar okuyarak değil tecrübe ederek uygulamaya geçirileceğinden her silah için ayrı ustalık gerekiyor diyebiliriz.

Dostum, 64 tick Rate'de HS atamamaniz gayet normal. FACEIT vs. topluluk sunucularına Headshot, Deatmach'lara bakmanı öneririm. Machmaking sunucuları 64 tick.
FACEIT 128 tick

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı