Çözüldü CS:GO ALT+F3 Kombinasyonu Çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sep33

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da renk ayarları yapmak için bir video izliyordum. Ayarları yapabilmek için CS:GO'ya girdikten sonra alt+F3 tuşlarına basılarak NVIDIA'nın oyun filtresi bölümüne erişmem lazımdı ancak alt+F3 tuşlarına basınca bende herhangi bir panel açılmadı. Sebebi ve çözümü nedir?

Çözüm
Arkadaşlar merhaba. CS:GO'da renk ayarları yapmak için bir video izliyordum. Ayarları yapabilmek için CS:GO'ya girdikten sonra alt+F3 tuşlarına basılarak NVIDIA'nın oyun filtresi bölümüne erişmem lazımdı ancak alt+F3 tuşlarına basınca bende herhangi bir panel açılmadı. Sebebi ve çözümü nedir?
CS GO 'da Nvidia Oyun Filtresine izin verilmiyor.Rekabetçi oyun olduğundan Valve yasakladı.
Oyunu Windowed Fullscreen yapmayı dene.

CS GO 'da Nvidia Oyun Filtresine izin verilmiyor.Rekabetçi oyun olduğundan Valve yasakladı.

Çözüm
GeForce Exprience'da "oyun içi yer paylaşımı" aktif edip deneyebilirsin.

Hocam sistemimde GeForce Experience'ı aratıyorum ancak çıkmıyor. Nedeni nedir?

Başlatma seçeneklerine "-allow_third_party_software" yazmanız gerekiyor. Ancak bunu yazarsanız güven faktörünüz düşüyor.

Denedim hocam işe yaramadı.

CS:GO'da NVIDIA oyun filtresine izin verilmiyor. Rekabetçi oyun olduğundan Valve yasakladı.

Anladım hocam. Bence saçma bir tercih olmuş Valve tarafından.

Hocam sistemimde GeForce Experience'ı aratıyorum ancak çıkmıyor. Nedeni nedir?

Denedim hocam işe yaramadı.

Anladım hocam. Bence saçma bir tercih olmuş Valve tarafından.
Rekabetçi oyun olduğundan haksız rekabet olmasın ,eşit şartlarda oynansın diye izin verilmyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı