CS-GO ani ping yükselmeleri oluyor

Daha fazla  
Merhaba iyi sosyaller! Ortalama 75 80 ping ile oynuyorum fakat maçta aniden ping 300 çıkıyor sonra 50'lere düşüyor, tekrar 80 çıkıyor hal böyle olunca da takılmalar yaşanıyor ve ölüyorum, bazen bağlantı kopuyor. Google DNS ve complete ınternet repair kullanıyorum bağlantı hızım 9Mbit.

Sorun paket kaybı sanırım, ben de aynı sorundan muzdaribim. İnternet servis sağlayıcınızı arayarak internette sorun olup olmadığını kontrol ederseniz bir çözüm bulunabilir. Ancak servis sağlayıcınız bir sorun olmadığını belirtirse ev içerisindeki kabloları kontrol ettirmelisiniz. Bir şey yapmadan önce paket kaybınız olup olmadığından emin olmak için Ping Plotter uygulamasını bilgisayarınıza indirip test yapabilirsiniz.

Merhaba iyi sosyaller! Ortalama 75 80 ping ile oynuyorum fakat maçta aniden ping 300 çıkıyor sonra 50'lere düşüyor, tekrar 80 çıkıyor hal böyle olunca da takılmalar yaşanıyor ve ölüyorum, bazen bağlantı kopuyor. Google DNS ve complete ınternet repair kullanıyorum bağlantı hızım 9Mbit.

Ethernet mi Wi-Fi mi?

Sorun paket kaybı sanırım, ben de aynı sorundan muzdaribim. İnternet servis sağlayıcınızı arayarak internette sorun olup olmadığını kontrol ederseniz bir çözüm bulunabilir. Ancak servis sağlayıcınız bir sorun olmadığını belirtirse ev içerisindeki kabloları kontrol ettirmelisiniz. Bir şey yapmadan önce paket kaybınız olup olmadığından emin olmak için ping plotter uygulamasını bilgisayarınıza indirip test yapabilirsiniz.

Hocam uranüs'de yaşam nasıl bir bilgilendirin bizi :)

CS-GO da son zamanlarda oyunla bağlantı kopma hatası alıyoruz. Arkadaşlarım da aynı dertten müzdarip. Büyük ihtimalle bir sıkıntı var

Sorun paket kaybı sanırım, ben de aynı sorundan muzdaribim. İnternet servis sağlayıcınızı arayarak internette sorun olup olmadığını kontrol ederseniz bir çözüm bulunabilir. Ancak servis sağlayıcınız bir sorun olmadığını belirtirse ev içerisindeki kabloları kontrol ettirmelisiniz. Bir şey yapmadan önce paket kaybınız olup olmadığından emin olmak için Ping Plotter uygulamasını bilgisayarınıza indirip test yapabilirsiniz.
Hocam sorun genel olarak oluyor ama bizim alt yapımız yetersiz onunla ilgili olabilir fakat bazen yapıyor bazen yapmıyor. 1080p video izlerken youtube'da hiçbir şekilde donma yok hatta çok akıcı, modem odamda. Ethernet ile bağlantı sağlıyorum, wi-fi üzerinden bağlantıda salona gitmediğim sürece yine 1080p akıcı oluyor.
YouTube'da "duex" adlı kanal var ve videoları çok kalitelidir. Kanalda aradığınız videoları ve daha fazlasını bulabilirsiniz fakat dediklerini atlamadan yapmanız lazım hocam.
Bu videolar wi-fi ile bağlantı sağlayanlar için değil dimi hocam?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı