CS:GO artık yolun sonuna mı geliyor?

Hileden yakınanlara hak veriyorum ama Face it sunucularını deneyebilirsiniz. Genelde düşük ping vermesi 128 tick serverlar da artısı.

CS:GO özellikle pazaryeri ile beraber milyar dolarlık bir alana dönüştü. Mesele oyun olmaktan çıktı hemen hemen. Betadan beri binlerce saat oynamış biri olarak ben bile girmiyorum oyuna. Hileler oyun keyfini gerçekten yok ediyor. Açıkçası adamların derdi oyunu oynayan oyuncular değil eşya ticareti ile uğraşan kişiler. O yüzden yeni kasa, eldiven, karakter görüntüsü gibi şeyler oyuna sürekli gelirken, oyuncuların yıllardır dert edindiği konulara hiç bakmıyorlar bile. Hile ile alakalı göz ardı edilmemesi gereken şöyle de bir konu var. Valve çok büyük bir şirket ve çok kaliteli yazılımcılara sahiptir. Bundan şüphe yok ama nasıl ki pazaryeri eşyaları çok para ediyorsa hileden de para kazanan çok kişi var. Valve yazılımcıları kadar iyi yazılımcılar da sürekli hileler üzerine çalışıyor. Ama tabi bu oyuncuların sorunu değil. Anlık oyuncu sayısının 1 milyonlara ulaştığı bir oyunda Valve'in sorumlulukları çok fazla.

2015’den beri sürekli oynayan ve rank hayatımda lem düzeyine çıkmış biri olarak şunları söyleyeyim:
1-Hile çok fazla ve seçkin eşleştirme, güven modu vs hiçbir işe yaramıyor.
2-Boost olayı çok fazla. Vertigo Boost gibi olaylar yaparak kısa zamanda hesabını kasanlar kendi yetenek grubunun üstündeki kişilere ayk uyduramıyor ve 4 v 5’e dönüyor olay.
3-Oyunun bedava olması Toxic kitleyi arttırdı. Bana da denk geldi çok. 12-13 yaşında veletlerde var bu iş. (Sevişirken korunalım lütfen)
4-Valve oyuna anti-cheat vb. şeyler getirmek yerine sürekli skin getiriyor. Oyun pay to Win’e döndü.
5-Ben 3 gün önce tamamiyle bıraktım oyunu ve Rainbow Six Siege’e başladım.

CS:GO şu anki haliyle ölmeye mahkumdur. O yolda da ilerliyor. Yapılabilecek iki büyük şey var ki kendisini tekrar açık ara zirveye taşıyacaktır. Eğer yeni oyun motoruna geçer ve VAC sistemini iyileştirebilirse oyuna ara vermiş veya komple bırakmış olanları kendisine çekebilir tekrardan. Hali hazırda hala ciddi derecede güçlüdür ama geleceği parlak değil.

Valorant ile kıyaslamak büyük bir saçmalık. FPS ve 5'e 5 takım oyunu olması kıyaslanabilirlik açısından bence yeterli değil. Oyun baya baya çoluk çocuk oyununa benziyor. Fortnite'ın bir tık üstü gibi. Geçiş yapacak olsam Rainbow Six'e geçerdim sanırım.

Valve'nin acil oyuncuları kendine çekebilecek şekilde güzel bir güncelleme getirmesi lazım!

Bunu yapmıyor işte. Valve şirketi galiba şu an da böyle.
527098db594cc6a3966a21e5cd5a0e3b-3.jpg

5bc5c502d3806c2544a5d5ac.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı