CS:GO ban durumu

Ortalama ne kadar sürede yer ban peki?

Hiç belli olmaz, hileyi belli etmeden oynarsa uzun bir süre daha yasaklama almadan devam edebilir. Belki 6 ay, belki 1 yıl. Ama son maçlarında çok belli ederse ve raporlama alıp Overwatch'a düşerse, ve Overwatch izleyen müfettişlerin çoğu onu ''hile'' olarak değerlendirirse, OW yasaklaması alır. Zaten bir süre sonra da yasaklaması VAC yasağına dönüşüyor bunların, Çünkü hileleri VAC'e yakalanıyor.

100 skoru geçtiyse düşer OverWatch'a. Çok belli ettiyse yer.
O sistemin şuan geçerli olduğunu düşünmüyorum hocam. Barizin de barizi belli eden isim tagını bile hilesinin ismini yapan adamlar geliyor. Çok kere 100 skoru geçtiler hala ban yemiyorlar. Bunun biraz Valve'nin sorumsuzluğu, birazda yeni nesil hilelerin vac korumasının çok sağlam olduğunu düşünüyorum. Öyle hileler var ki, overwatchta mevlana açsa dahi overwatch izleyen kişinin ekranına düz yürüyor olarak yansıyor. Belki bilen vardır hileyi isim vermek istemiyorum. Oyunda globale kadar çıktım şuanda da globalim ve rekabetçi şuan oynanmayacak kadar kötü.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı