Bu işe yaramıyor sadece görüntü değiştiriyor. Haberin olsun.
Bu lanet oyunun fanboy' olmam, son maçlarda da denk gelmiyorum öyle " non-prime " elemanlara. Ara sıra giriyorum zaten arkadaşlarla vs için.Arkadaşın anlattığı durumun aynsını yaşıyorum. Ya ağır fanboysun ya da farklı bir oyun oynuyorsun![]()
Aynen sadece seçkin görünüyor ama yine non-prime ile eşleştiriyor.Bu işe yaramıyor sadece görüntü değiştiriyor. Haberin olsun.
Banada öyleydi kanka. Dün işte CS:GO'dan sonra bi deneyeyim dedim. Hilelerden gına geldimYaw niye böyle konular açıyorsunuz Valorant'a geri dönesim geliyor ama oyununda mantığı bana uymuyor skiller falan ...
Banada öyleydi kanka. Dün işte CS:GO'dan sonra bir deneyeyim dedim. Hilelerden gına geldimşu an try hard oynuyorum
.
Rütben düşük diye hileyi ya anlamıyorsundur ya da düşük rütbedesin diye hile az geliyordur. Rütbe arttıkça hile sayısı artıyor bu oyunda. Hile açan adamın MG'de kalacağını mı sanıyorsun ? En az LEM oluyorlar.Herkes sürekli hileye rastladığını söylüyör fakat ben 6 yıldır oynamama rağmen en fazla 100 hileciye rastlamışımdır. Rütbem yıllardır DMG - MG1 arasında oynuyor.
Yakın zamanda oynadım, hala aynı. Valorant öneririm.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.