CS:GO ban yedim

Yer
Konya, Türkiye.
Daha fazla  
Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.

(Imla için üzgünüm)
20200121204317_1.jpg

@D. Deniz MARANGOZ

Hayır. CS: GO yasaklamaları sadece CS: GO'yu etkiler.
@D. Deniz MARANGOZ

Sürpriz. Yasaklaman VAC yasağına dönüştürülmüş. Ben ne dedim? Ne report botlarının ne de sayfandaki bağlantının yasaklamanla hiçbir alakası yok.

Her iki sistem tarafından da yasaklandığına göre yasaklamanın hatalı olmadığı kesinleşmiştir. Geçmiş olsun.

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20200316-173813_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20200316-173813_Samsung Internet.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
@D. Deniz MARANGOZ

Hayır. CS: GO yasaklamaları sadece CS: GO'yu etkiler.
@D. Deniz MARANGOZ

Sürpriz. Yasaklaman VAC yasağına dönüştürülmüş. Ben ne dedim? Ne report botlarının ne de sayfandaki bağlantının yasaklamanla hiçbir alakası yok.

Her iki sistem tarafından da yasaklandığına göre yasaklamanın hatalı olmadığı kesinleşmiştir. Geçmiş olsun.
Evet an itibariyle Steam bildirimi geldi Vac yedim, steam destek banımı açaras ne mutlu açmazsada umrumda değil diğer oyunlarım etkilenmesi yeter.

@D. Deniz MARANGOZ

Önce Overwatch üstüne de VAC yasaklaması alıyorsan iş bitmiştir. Böyle bir yasaklamanın kaldırılma ihtimali yok.

Burada gelip boş boş konuşuyorsun.

Burada 12 senelik tecrübe konuşuyor dostum. Olmayan bir şeyi söylemiyoruz.

Yasaklama VAC yasağına dönüştürülmüş. Demek ki neymiş? Report botlarını kullanarak birini haksız yere yasaklatmak mümkün değilmiş. Bunlar tamamen uydurmasyon bilgiler.

Ben bir şey biliyorum da konuşuyorum. Bu konularda daha yanıldığıma rastlamadım.

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20200316-173813_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20200316-173813_Samsung Internet.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 77
  • SmartSelect_20200316-174730_Samsung Internet.jpg
    SmartSelect_20200316-174730_Samsung Internet.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 68
@D. Deniz MARANGOZ

Önce Overwatch üstüne de VAC yasaklaması alıyorsan iş bitmiştir. Böyle bir yasaklamanın kaldırılma ihtimali yok.

Burada 12 senelik tecrübe konuşuyor dostum. Olmayan bir şeyi söylemiyoruz.

Yasaklama VAC yasağına dönüştürülmüş. Demek ki neymiş? Report botlarını kullanarak birini haksız yere yasaklatmak mümkün değilmiş. Bunlar tamamen uydurmasyon bilgiler.

Ben bir şey biliyorum da konuşuyorum. Bu konularda daha yanıldığıma rastlamadım.

Peki 2 maçta gördüğüm 4 düşmanın Raporlamasıyla mı Overwatch sistemine düştüm ben? Hep aynı arkadaşımla girdim.

Reis geçmiş olsun. Bu aralar Valve cidden gereksiz gereksiz hareketler yapma peşinde. Beklenir yani. Bende gireyim dedim rekabetçiye, 5 arkadaş zıplaya zıplaya döne döne bizi vuruyorlar. Bu adamların 2 tanesinin 1.600 700 saati var. Bunlar banlanmıyor senin gibiler banlanıyor. Yazık.

Aynen aynen öyle oluyor modem aç kapa ip değişir. 🥴
362. madde derki herhangi bir valve oyununda hile yaparsan hesabına ip ve pc ne ileriye dönük tam kontrol sağlanır ve sürekli karantinada olursun. Eğer ki oyunlarda herhangi bir kural ihlali yaparsan ihlal en ağır şekilde cezalandırılır. kısacası hile kullanmışın ve ban yemişsin muhtemelen daha önceden ve şimdi bir kural ihlali hesabını gümletti. Zaten itiraz sürende doldu bu saat itibariyle vac hayırlı olsun bir kere daha açarsın hesap ondada yersin umarım.Hırsızsın başkalarının emeğini çalmışsın bide burda ağlıyorsun ayıp be.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı