CS:GO ban yedim

Katılım
8 Haziran 2019
Mesajlar
305
Yer
Konya, Türkiye.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.

(Imla için üzgünüm)
20200121204317_1.jpg
 
Hayır. Nerede toxic denebilecek bir hareket yapmış? Hayırdır sana karşı mı oynadı bu adam? Yaptıysa bile ondan dolayı ban yememiş zaten.

FF yaziyormuş friendly fire dost ateşi rekabetciye girip takimdaki herkesi oldurursen ve bunu cok yaparsan bani yersin, bu arkadaş olmasada bunun gibiler geliyor.
Ff=Toxic
 
Aynen aynen öyle oluyor modem aç kapa ip değişir. 🥴
362. madde derki herhangi bir valve oyununda hile yaparsan hesabına ip ve pc ne ileriye dönük tam kontrol sağlanır ve sürekli karantinada olursun. Eğer ki oyunlarda herhangi bir kural ihlali yaparsan ihlal en ağır şekilde cezalandırılır. kısacası hile kullanmışın ve ban yemişsin muhtemelen daha önceden ve şimdi bir kural ihlali hesabını gümletti. Zaten itiraz sürende doldu bu saat itibariyle vac hayırlı olsun bir kere daha açarsın hesap ondada yersin umarım.Hırsızsın başkalarının emeğini çalmışsın bide burda ağlıyorsun ayıp be.
Eğer VAC IP ve HWID'yide banlasaydı oyunda hile falan kalmazdı, buradan kimseye 💩 atmaya hakkın yok, maçımı izledinmi ki karar veriyorsun.
 
Arkadaşın hesabında şu an VAC yasağı bulunuyor. Bunun da oyunbozanlık yapmayla hiçbir alakası yok. Oyunbozanlık en fazla kalıcı oyun yasaklamasına sebep olur. VAC ise hile ve yasak olan 3. parti yazılım kullandığında verilir.

Adamın profil yorumlarına bakarsan

Oradaki yorumlar hiçbir önem taşımıyor. VAC sistemi raporlara göre hareket etmez.
 
İnan bende senin gibiydim inanmazdım "hile açmadan ban yedim" gibi başlık açanlara ama demek ki yeniliyormuş.

Ah ah, tıpatıp aynısı bana da oldu. Yaklaşık 3 aydır oyunu açmamıştım bile. Tam 3 maç yoldaş girdik arkadaşımla. Hepsini kazanmıştık ve ben bayağı deli gibi vuruşlar yapıyordum inandırmak zor ama kapı-kutu arkasılar, sezgilerime göre çıkıp attıgım Prefire'lar ve %90 civarı headshot oranı yoldaşta 15+ kill... Sonra oyunu yine bir 3 ay oynamamayı planlıyordum ta ki birkaç gün sonra arkadaşım bana "Aga kalk ban yemişsin" diyene kadar. Ben de aynısını düşündüm "Bu Overwatch'ı Silver'lar mı yapıyor? " Komik olan tarafı ise bilgisayarda CS:GO dışında doğru düzgün herhangi bir program bile olmaması evet bir "program", bilgisayar sadece sunumlar, ödevler, fotoğraflarla doluydu. Çok üzülmüştüm çünkü steam hesabımda kocaman kapkara bir leke oluşmuştu.
 
Yükle maçın demosunu izleyip konuşalım yoksa kaşına gözüne bakıp sen hile yapmamışsın bu haksızlık falan dememizi mi bekliyorsun? Hoş haklı olsan dahi burada bizim yapabileceğimiz bir şey yok, oyunun topluluğuna ve ilgili yerlere(reddit/twitter vb) taşıman gerek mevzuyu.
 
Arkadaşlar arkadaş VAC ban yemiş kısacası 3. parti yazılım kullanmış boş yere kavga etmenize gerek yok. Zaten bu zamana kadar OW ban yiyip kaldırılan dünya üzerinde sadece 1 kişi var.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı