Öyle bir şey getirilirse oyunun kitlesi aşırı kötü olur istediğimiz gibi bölge değişebilirsek orası ayrı.
Çok doğru bir yorum. Hocam CS:GO üzerinde koşarak adam vuramazken Valorant üzerinde her türlü vurabiliyorsunuz. Mesela ben CS:GO'yu doğru dürüst oynayamıyorum ama Valorant girince nedense kill alabiliyorum kafam almıyor. Hem skin pazarı yok Battle Pass ile verdikleri skinler pek güzel değil. Skin fiyatları aşırı pahalı CS:GO'nun pazar kısmını çok seviyorum istediğim gibi envanter dizebiliyorum.
Bunun Steam pazarıyla ilgisi var CS:GO ile çok yok.
Dust 2 den daha güzel harita gelirse oda oynanabilir.Maalesef CS kitlesini tanımıyorsun yeni map gelse ne olacak insanlar Dust 2'den başka map girmiyor ve CS kitlesinin skinler pek umurunda değil.
Valve Source 2 motoruna geçirirse oyuncu artar. Fakat skinler artmalı yeni mapler daha sık gelmeli ve özellikle günlük hediyeler verilmeli mesela 1 gün sprey sonraki gün ucuz bir ak skini 3. Gün çıkartma kasası falan.
2009'dan beri CS 1.6 oynuyorum ve 1.6 gerçekten ölü bir oyun olmaya oldukça yaklaştı.4 yıldır aynı konu. Bitmiyor, bitmeyecek. CS 1.6 da bitmedi. Her oyunun kemik kitlesi var. En çok CSGO'nun.
Hileler azaldı mı?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.