CS:GO bitiyor mu?

CS:GO'da son zamanlarda ciddi bir oyuncu sayısı düşüşü var, sizce CS:GO bitiyor mu?

Eki Görüntüle 1131276
Hocam size şöyle anlatayım ;
Valve Corporation hiç bir şekilde kaybetmez. Counter Strike'ın bütün oyunları şu an oynanıyor. Riot, Tencent falan diyorlar ama hiç bir marka Valve olamaz. Bu yüzden evet oyuncu kaybedebilir ama asla devir kapatmaz, kapatamaz.
 
Rekabet biraz göreceli bir kavram oyunlar için söylüyorum bunu grafikten asıl kastım biraz oyunda değişiklik lazım al eline silahı ateş et bu basit geliyor artık bana BF5 oynarken o ambiyans haritalar savaş ortamı insanı içine çekiyor yapılabileceklerin sınırı yok Rainbow biraz bunun farkında olarak gelmişti CS'nin de böyle kalacağını düşünmüyorum zamana ayak uydurmalı yenilemeli kendini bir haritaya 10 kişi atıp birbirinize ateş edin insanlar keyif almıyor artık bundan.
Erteleme ya da iptal olmazsa Ekim-Kasım aylarında oynanacak olan Major Stockholm 2021 turnuvasını kaç kişinin izleyeceğini ve yine o sıralarda CS:GO oyuncu sayısını görmelisin.

Bir haritaya 10 kişi atıp birbirinize ateş edin insanlar keyif almıyor artık bundan.
Ne kadar keyif aldıklarını görünce şaşırırsın ve belki de öznel düşüncelerini genele yormaktan vazgeçersin.
 
Gidip aynı başlıkla açılmış 500 tane farklı konuya bakabilirsin kardeşim.

Öncelikle karşındaki kişiyi bilmeden kardeşim gibi hitapwlarda bulunma adam belki onları okumuştur yeni cevaplar arıyordur hemen aynı başlıkta 2 konu açılınca papağan gibi aynı kelimeyi tekrarlıyorsunuz bırak adam istediği gibi takılsın forumda.
 
CS:GO'da son zamanlarda ciddi bir oyuncu sayısı düşüşü var, sizce CS:GO bitiyor mu?

Eki Görüntüle 1131276
Valve'nin tek rakibi yine Valve. Yeni oyunda çıksa Counter-Strike serisinin her bir oyununun bir kitlesi olur ve oyunu bırakmaz. Cs 1.6 çıkalı 21 yıl oldu hala serverler full dolu.
 
1628586437129.png


Sıkıyorsa bitirin hadi
 
Rakibi çok güçlü. Riot devasa bir şirket. Oyun bitmez ama elbette oyuncu kaybedecektir.

Riot devasa olabilir ama oyunda çok fazla bug var ve koşarak vurmayı hala düzeltemediler. Son düzelteceğiz dediklerinde zıplayarak vurmayı oyuna eklediler :D oyunun kitlesi desen çöp. Hele lolünki. CS'de de toxic vardır ama valodakilerin sayısı csdekilerin 10 katı. Maalesef ne kadar büyük olursa olsun Riot hala şu oyunu adam edemedi.
 
Bence berbat bir şirket yaptığı oyunlar sadece Windows üzerinde oynanabiliyor. LoL çıkalı kaç yıl oldu adamlar hala Linux'e destek veremedi. Valorant'ı yaptılar oyunda optimizasyon diye bir şey yok. Oyunu DirectX 11 zorunlu kılmaları da ayrı saçma. (LoL'ün macOS desteği varmış)

Kaç yil gecti, Valve daha TR serveri getirmedi. Demek ki Türk oyunculara değer vermiyor, umursamiyor. Beni umursamayan oyunu ne yapayim ben?
 

Geri
Yukarı