CS:GO bitiyor mu?

Getirmek zorunda olması gerekmiyor. Zaten CS:GO'nun tüm oyun sunucuları çöpte 64 tick değer ile mermilerin yarısı şansa bal gidiyor.

64 tick sunucuda globale, 128 tick sunucudada FACEIT level 7'ye çıktım. Abatttığınız kadar fark yok ve FACEIT ile bu farkta kapatılabiliyor.
 
Öyle bir şey çok uzun bir süre daha olabilecek gibi değil. Ayrıca Riot var karşısında falan diyorlar ama o cs'yi bitirebilecek bir sebep değil. Çünkü CS mantığına göre yapılmış bir oyun ama skill tarzı şeyler var. Ve bugüne kadar çok fazla Valorant seveni gördüm sevmeyeni de. Oyunu sevmemelerinin belli başlı iki sebebi var. Biri skill olayı diğer sebebi ise Valorant'ın ciddi derecede küçük yaştaki bir kitleye sahip olması. cs'nin sevmeyenlerinin sevmemelerinin tek sebebi ise hileler. Başka sebep sunanı görmedim henüz. cs'deki o oyuncu düşüşünün de iki sebebi var. Biri Valorant (ki bu diğer sebebe göre daha az bir düşüşe sebep), biri de cs'ye Prime gibi şeylerin gelmesi. Ama bu demek değildir ki CS bitti. Umarım anlatabilmişimdir.
 
Valve'nin yeni oyun motoruna geçmesine gerek yok sadece çok iyi bir anti-hile sistemi getirmesi gerek. Hileler engellenir oyun tamamen bedava olursa oyuncu sayısı bayağı katlanır. Oyuncu kaybetmesi oyununun bitmesi anlamına gelmez.
Var. Yeni motor demek daha stabil bir oyun demek.
 
Riot devasa olabilir ama oyunda çok fazla bug var ve koşarak vurmayı hala düzeltemediler. Son düzelteceğiz dediklerinde zıplayarak vurmayı oyuna eklediler :D oyunun kitlesi desen çöp. Hele lolünki. CS'de de toxic vardır ama valodakilerin sayısı csdekilerin 10 katı. Maalesef ne kadar büyük olursa olsun Riot hala şu oyunu adam edemedi.

Valorant'ta TR serveri var çünkü CS:GO'da TR serveri yok rekabet basit eğlence girersen hep Rus toxic var türke arada sıra denk geliyorsun. Ayrıca topluluk sunucularına gir küçük yaşta birçok çocuk ve toxic var.
 

Geri
Yukarı