CS:GO bitiyor mu?

Nicksiz ayva

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar birkaç ay önce CS:GO'ya güncelleme geldi ve önceden seçkin olmayan hesaplar para ödemeden rekabetçi yoldaş vb. oynayamıyordu ve o güncellemeden sonra oyundan bayağı bir soğudum bayağı bir girmedim bugün ölüm maçı gireyim dedim sarmadı 9 dakika girdim sonra çıktım ve artık Valorant çıktıktan sonra CS:GO'da oyuncu düşüşleri oldu dediğim gibi eskisi gibi zevk alamıyorum oyundan sizce CS:GO devri bitiyor mu?

Merhabalar birkaç ay önce CS:GO'ya güncelleme geldi ve önceden seçkin olmayan hesaplar para ödemeden rekabetçi yoldaş vb. oynayamıyordu ve o güncellemeden sonra oyundan bayağı bir soğudum bayağı bir girmedim bugün ölüm maçı gireyim dedim sarmadı 9 dakika girdim sonra çıktım ve artık Valorant çıktıktan sonra CS:GO'da oyuncu düşüşleri oldu dediğim gibi eskisi gibi zevk alamıyorum oyundan sizce CS:GO devri bitiyor mu?
Hayır, birkaç yıl içinde biteceğini düşünmüyorum. Hala rekabet için en iyi oyunlardan, ve TAM OLARAK FPS oyunu. Gidip uçayım kaçayım gökten alev yağdırayım olayları olmayan güzel oyunlardan.

CS'nin temeli sağlam, özellikle insanların kafasına kazılmış 1.X gibi oyunlar sayesinde unutulması zor.

Steam'de temizlikçi amcaoğlumun dediğine göre Gaben günde 1 kuzu yerken artık yarım kuzu yiyormuş. Sürekli çalışanlara nerede Source 2 diye bağırıyormuş. Durumlar Valve açısından kötü gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı