Minecraft ve CS?
Hocam birçok kişi karşılaştırıyor ama Valorant ve CS:GO farkı türden oyunlar.
CS:GO bitmez.
Silahlar bordon olur gene bitmez woxicin ünlü sözleri gelir akıllara hep. D
Minecraft ve CS?
Hocam birçok kişi karşılaştırıyor ama Valorant ve CS:GO farkı türden oyunlar.
CS:GO bitmez.
CS:GO'nun oyuncu sayısı artmaya başladı, çoğunluk geri CS:GO'ya geri geçti. Eskiden Valorant'ta 15 Sn'de maç bulurken artık 2 3 dakikayı buluyor.
cs nin ayakta kalma sebebi bence güncelleme getirmemesi mesela lol zamanında insanları mutlu edelim diye güncelleme getirdi çoluk çocuk toplandı ama cs go kendini koruyor bu konudaŞöyle söyleyeyim Valorant biter ama CS hala ayakta kalır.
bu az bile be dün 2 gün önce 928k oynandıEki Görüntüle 1174221
Kim dedi bitiyor diye?
Ben CS:GO hakkında bir şey söylemedim CS ayakta kalır dedim.cs nin ayakta kalma sebebi bence güncelleme getirmemesi mesela lol zamanında insanları mutlu edelim diye güncelleme getirdi çoluk çocuk toplandı ama cs go kendini koruyor bu konuda
bu az bile be dün 2 gün önce 928k oynandı
Hile yok ki ? Kulaktan duyma bilgilerle herkes hile hile diye tekrarladığı için hile dolu sanılıyor 1-2 aydır hiç rastlamadım. Non-Prime güncellemesinden sonra bitti hileler.Hilelere bir çözüm getirseler yine eskisi gibi olacakta...
De Dust 2'nin son halinden sonra açıkçası isteğim azaldı diyebilirim. Ama bırakır mıyım? Tabii ki hayır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.