CS:GO broken fang hala alınır mı?

Hocam ben 107 liraya mı ne almıştım daha yeni. 2 tane karakter skini aldım 10 yıldız mıydı neydi. İkisi de başında çoraplı sigara içen karakter çıktı. Fiyatı da 40-45 lira arasıydı. Birkaç tane de kasa aldım şu an. Şimdiden parasını çıkardı.
 
4 farklı hesaba aldım, yaklaşık 150 operasyon kasası bir de ıvır zıvır derker kasalar 8 - 10 TL olunca 1150 TL sadece kasalardan kazanacağım, 120 TL'de ıvır zıvırdan, eğer indirim olursa 1 tane daha alacağım ve kârıma kâr katacağım, bilip bilmeden konuşmayın.

5$ limitli bir hesaba ana hesabımdan para aktararak nasıl bileti alabilirim? Almak mantıklı olur mu? Bilet hediye edilebiliyor mu?
 
Şu ara bence almak mantıklı değil. 1-2 haftaya kadar operasyon bileti %40 indirimli olacaktır. Şu an bile kasalar komisyon düşünce 4.5TL kazandırıyor. Eğer indirime girene kadar ben görevleri yetiştiririm derseniz halen karlı. Ama siz alırsınız çok kısa sonra indirim olursa da bu sefer kasa fiyatları da düşüşte olacaktır.

Bence şu vakit indirim beklenmeli.

Görevleri yaptım 12.haftaya yetiştim. Biletin indirime girmesini bekliyorum. Kasmadan rahatlıkla yetişiyor görevler.
 
Arkadaşlar, ben bileti almadan görevleri yapmaya başladım. Sanırım 10 yıldızdan çok daha fazla topladım ama hesapta maxsimum 10 yıldız görünüyor ve görev tamamlandı yazıyor. Yıldızlarda karışık mesela 5. hafta 2 yıldız 7. hafta 3 yıldız 15. hafta yani bu hafta 2. yıldız görünüyor. Şu an da görevlere devam etsem ilk haftaların yıldızlarını toplayabilir miyim yoksa geç mi kaldık? Bu saatten sonra görevleri yapmak mantıklı mı? Sanırım 1 Nisan'da bitiyormuş.
 
Steam bakiyem azda olsa yükselsin derseniz alın şahsi fikrim. Görevleri yapmak için ödüllere yıldızlara vs.. Normalden fazla hile görüyorsunuz..
Steam bakiyem azda olsa yükselsin derseniz alın şahsi fikrim. Görevleri yapmak için ödüllere yıldızlara vs.. Normalden fazla hile görüyorsunuz..
Hani şu 2. Hesapcılar varya özellikle (Sözlerim geneldir ama herkez hileci değildir tabi) onlar mesela 1 defa hesap açıp görevleri hızlı yapmak için hile kullanıcak, sonra karını edip hesap banlanmış banlanmamış ne umurunda? :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı