CS:GO daha iyi oynamak için ne yapılmalı?

Anil B

Centipat
Daha fazla  
Selamlar. 10 aya yakındır CS:GO oynuyorum. Kendim için bir antrenman yapıyorum neredeyse 8 aydır ama sorun şu artık oynayamıyorum. Oyuna ara vermeyi denedim antrenman süremi arttırdım şu anki rütbem çift keleş zamanında lem çıkıp 10 maç üst üste maç kazandığım oluyordu ama şu anki rankta bile karşımda ki kişilere karşı oynayamıyorum. Günlük 3 saatlik bir antrenman ile oyuna giriyorum ama hiçbir şekilde kendimi geliştiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar. 10 aya yakındır CS:GO oynuyorum. Kendim için bir antrenman yapıyorum neredeyse 8 aydır ama sorun şu artık oynayamıyorum. Oyuna ara vermeyi denedim antrenman süremi arttırdım şu anki rütbem çift keleş zamanında lem çıkıp 10 maç üst üste maç kazandığım oluyordu ama şu anki rankta bile karşımda ki kişilere karşı oynayamıyorum. Günlük 3 saatlik bir antrenman ile oyuna giriyorum ama hiçbir şekilde kendimi geliştiremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Eğer o lem rütbesine çıkıp çift keleşe kadar düştüyseniz kaybettikçe tekrar girmişsinizdir. Yetenek kısmında sorun olsaydı leme çıkamazdınız. Sorun kaybedince ara verme olayında bana kalırsa. Tahminin dediğim gibi kaybedince hemen girmeyin. Emin olun daha iyi oynayacaksınız o mağlubiyet psikolojisinden çıkınca.

Prime alıp hilecilerin bir kısmından kurtulmak
Skin alıp psikolojik olarak kendini iyi oyuncu gibi hissetmek (valorantaki gibi olmasa da)

Sürekli aim botz haritasında 500 600 hedef vurmak (günlük)
Surf oynamak
Kendin için en iyi hassaslık ayarını bulmak
En sevdiğin ve fazla oynadığın haritanın smoke taktiklerini öğrenmek

Profesyonel maçları ve oyuncuları izleyiniz. Sürekli antrenman yapmak dikkat dağınıklığına neden olabilir? Arada bir ara verin.

Cevabınız için teşekkür ederim profesyonel maçlar izliyorum oyun içi sürem 2.2 k saat 1 haftalık bir ara vermiştim oyuna tekrar alışmaya çalışıyorum normalde 4 sene önce internet kaferlerde oynayarak 250 saat oynamıştım 11 ay önce sistemimi topladım ciddi bir şekilde 10 aydır oynuyorum.

Cevabınız için teşekkür ederim profesyonel maçlar izliyorum oyun içi sürem 2.2 k saat 1 haftalık bir ara vermiştim oyuna tekrar alışmaya çalışıyorum normalde 4 sene önce internet kaferlerde oynayarak 250 saat oynamıştım 11 ay önce sistemimi topladım ciddi bir şekilde 10 aydır oynuyorum.
Prof maçları izlerken dümdüz adamların aimini izleme. O maçlarda dikkat etmen gereken şey adamların yaptıkları planlar, taktiklerdir.

Prime alıp hilecilerin bir kısmından kurtulmak
Skin alıp psikolojik olarak kendini iyi oyuncu gibi hissetmek (valorantaki gibi olmasa da)

Sürekli aim botz haritasında 500 600 hedef vurmak (günlük)
Surf oynamak
Kendin için en iyi hassaslık ayarını bulmak
En sevdiğin ve fazla oynadığın haritanın smoke taktiklerini öğrenmek
Surf?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı